Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Ο ΣΥ.ΜΟ.Λ. στην Καστοριά

Ο ΣΥ.ΜΟ.Λ. στην Καστοριά

0

 

Στην Καστορία πήγαν εκδρομή τα μέλη του ΣΥ.ΜΟ.Λ. Δείτε φωτογραφίες από την εκδρομή και διαβάστε το ιστορικό της εκδρομής.

 

 

Ο ΣΥ.ΜΟ.Λ. μετα απο την καλοκαιρινη του αναπαυση ανακοινωνει οτι την Κυριακη 27 Σεπτεβριου οργανωνει ημερησια εκδρομη, για τα μελη του και οχι μονο, στην ομορφη πολη της Καστοριας.
Οι μερα πλησιαζε μα ο καιρος μας τα χαλαγε… παρολα αυτα η οργανωση της εκδρομης ολοκληρωθηκε κανονικα και απλα περιμεναμε ο καιρος να μας κανει τη χαρη!


Πραγματικα ξημερωνοντας Κυριακη ο καιρος ηταν σχετικα καλος και οτι επρεπε για την εξορμηση μας. Η ωρα αναχώρησης ηταν 8.30π.μ. αυστηρα. Απο τις 8 αρχισαν να μαζευονται οι πρωτοι μοτοσυκλετιστες με πληρη εξοπλισμο και πολυ ορεξη!!!
Πραγματικα λιγο μετα τις 8.30 ενα κομβόι αποτελουμενο απο 20 περιπου μοτοσυκλετες και ακολουθουντας τον πλοηγο τους περασε τον ποντε και ξεκινησε για την βολτα!!!


Μετα απο τεσσερις περιπου ωρες και καποιες προκαθορισμενες στασεις για τον αναλογο ανεφοδιασμο για βενζινη αλλα και ενα συντομο τσιγαρο για τους καπνιστες η κεφατη παρεα εφτασε στην Καστορια που μετα απο ενα τετοιο ταξιδι το μονο που ηθελαν ολοι ηταν καλο φαγητο!!!

Μετα το φαγητο ηρθε ο καφες διπλα στην λιμνη παρεα με παπιες, κυκνους και αλλα πτηνα.
Η ωρα της επιστροφης εφτασε… αφου λοιπον ειχαμε πιει και το καφεδακι μας κανοντας αρκετη φασαρια με τα γελια και τις πλακες μας (εννοειται οτι δεν μας εδιωξαν εεεεεε) ετοιμαστηκαμε και πηραμε την διαδρομη της επιστροφης. Κατα το σουρουπο φτασαμε απαντες Λευκαδα μετα απο ενα συνολο 620km περιπου που διανυσαμε, σχετικα κουρασμενοι αλλα με μεγαλη ικανοποιηση απο την τοσο ομορφη βολτα που καναμε αλλα και την απιστευτη παρεα που μαζευτηκαμε!!!!!! παντα τετοια…


Να ειμαστε παντα καλα με υγεια ωστε να μπορουμε παντα να χαιρομαστε τετοιες στιγμες.
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε να ετοιμαζομαστε και για νεες εξορμησεις!!!!!

 

ΣΥ.ΜΟ.Λ. 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΔελτίο Τύπου Κέντρου Νεότητας Μητρόπολης Λευκάδος & Ιθάκης
Επόμενο άρθροΦωτογραφίες από Λευκάδα