Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Ο χορός της Δόξας

Ο χορός της Δόξας

0

Μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός της ομάδας μπάσκετ της Λευκάδας “Δόξα Λευκάδας” με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Πολλοί ήταν οι Λευκαδίτες που βρέθηκαν στο κτήμα Γαρδέλη στο Νυδρί (πρώην Τσιρούφλη) για να διασκεδάσουν με τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Θανάσης Καββαδάς. Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ομάδας ευχαρίστησε , εκ μέρους του Δ. Σ. , όλους τους παρευρισκόμενους, γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθούν την ομάδα που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική.

Ο πρόεδρος τόνισε ότι η ομάδα της Δόξας δεν είναι η ομάδα του Δήμου Λευκάδας αλλά ολόκληρης της Λευκάδας και πως όταν η ομάδα παίζει σε αγώνες εκτός έδρας είναι πρεσβευτής του νησιού.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε τον νέο βουλευτή Λευκάδας κ. Μαργέλη και του ευχήθηκε καλή πορεία, τον κ. Άγγελο Βλάχο πρόεδρο του Ν. Συμβουλίου αλλά και το Δ. Σ. του Οδυσσέα Νυδριού που είχε πάει απο νωρίς στο κέντρο.

Ο κ. Καββαδάς ευχαρίστησε τους χορηγούς και τα ΜΜΕ που στηρίζουν την ομάδακαι ιδιαίτερα το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι που βρίσκεται πάντα δίπλα σε οποιαδήποτε εκδήλωση της ομάδας και καλύπτειτους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Ευχήθηκε δε να νικήσει ο καλύτερος στο ντέρμπι μετάξυ του Οδυσσέα και του Τηλυκράτη ενώ αναφέρθηκε και στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ “Νίκη Λευκάδας” και κάλεσε τους Λευκαδίτες να υποστηρίζει της ομάδες του νησιού πηγαίνοντας στα γήπεδα.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Μαργαρίτης ανέλαβε τα σκήπτρα της εκδήλωσης ο Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος με την χαρακτηριστική λαϊκή φωνή του και την μεγάλη του εμπείρία κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να σηκώσει όλους τους παρευρισκόμενους στην πίστα.

Εμείς ευχόμαστε στους παίκτες και στους παράγοντες της Δόξας να είναι πάντα καλά και να συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους, αλλά και να συνεχίσουν να μας προσφέρουν όμορφες βραδιές σαν και αυτή.

Ευχαριστούμε το φωτογραφείο του κ. Σάκη Ζώγα που μας προσφερε τις φωτογραφίες.

 

Προηγούμενο άρθροΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΔΟΞΑ 62-73
Επόμενο άρθροΠολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων