Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Έγινε ο χορός των Αστυνομικών

Έγινε ο χορός των Αστυνομικών

0
5

Το αδιαχώρητο επικρατούσε από νωρίς στο κέντρο “Χάραμα” στην Πλαγιά που έγινε ο χορός της Ένωσης Αστυνομικών Λευκάδας. Λίγο λιγότεροι από 500 Λευκαδίτες πολίτες και αστυνομικοί με τις οικογενειές τους, κατέκλυσαν το κέντρο για να διασκεδάσουν με τον Στάθη Αγγελόπουλο και το επιτελείο του.

ο πρόεδρος της ένωσης κ. Σπύρος Λάζαρης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου είχαν ετοιμάσει τα πάντα και έτσι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο της ένωσης που ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, μίλησε για τον ρόλο της ένωσης. Τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ο οποίος μίλησε στους παρευρισκόμενους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας σήμερα και για το δύσκολο ρόλο που έχουν οι αστυνομικοί στις μέρες μας. Τόνισε ότι παρά τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν να είναι δίπλα στους Έλληνες πολίτες όποτε χρειαστεί και με όποιο κόστος.

Στην συνέχεια η ένωση αστυνομικών Λευκάδας απένειμε τιμητικό έπαινο και χρηματικό ποσό, στα παιδιά των αστυνομικών της ένωσης που ήταν αριστούχοι την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών Αττικής ο διοικητής του τμήματος Βλυχού κ. Σκληρός και οι εκπρόσωποι όλων των αρχών του τόπου μας όπως ο  Ανινομάρχης κ. Αραβανής, ο δήμαρχος Λευκάδας, ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Βεργίνης, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λευκάδας Μπάμπης Καλός κ.α.

Το “τιμόνι” της βραδιάς ανέλαβε ο Στάθης Αγγελόπουλος με το επιτελείο του και το μαγαζί σηκώθηκε στον αέρα !!! Ο χορός δεν άργησε να αρχίσει και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η εκδήλωση συνεχίζεται με αμείωτο κέφι. 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροTo “Γράμμα στον Ορέστη” στο Μεγανήσι
Επόμενο άρθροΠορτραίτα της Λευκάδας