Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Αναστέλλεται η Στ’ Συνάντηση του Ιουλίου στον Αλέξανδρο

Αναστέλλεται η Στ’ Συνάντηση του Ιουλίου στον Αλέξανδρο

0
alexandros

https://www.mylefkada.gr/2012/June/alexandros.jpg

Θα γίνει μόνον η συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων

Ο σύλλογος φίλων Αλεξάνδρου «Φηγός», όπως πάντα, προσπάθησε να οργανώσει και την εφετινή Στ΄ Συνάντηση του Ιουλίου στον Αλέξανδρο με σοβαρά και ενδιαφέροντα θέματα που στόχο έχουν το διάλογο για μια διαφορετικού τύπου ανάπτυξη για τη Λευκάδα.

Μπορεί κανείς να ενημερωθεί για το πρόγραμμα της Στ΄ Συνάντησης μας, όπως αυτό είχε σχεδιασθεί, από την ιστοσελίδα του συλλόγου www.fhgos.com

Δυστυχώς η τρέχουσα δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας δημιουργεί αξεπέραστα εμπόδια που δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή των εκδηλώσεων με τον τρόπο που είχαν σχεδιασθεί.

Κατόπιν αυτού το Δ.Σ. του «Φηγός» κατέληξε στην απόφαση να ανασταλεί το σκέλος των εκδηλώσεων που αφορά τις εισηγήσεις (Παρασκευή, Σάββατο) και να διεξαχθεί μόνον η συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων, στο μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου των Σκάρων, την Κυριακή 12 Ιουλίου ώρα 21.00, ως αντίδοτο πολιτισμού και ανάτασης στο βαρύ κλίμα της εποχής. Της συναυλίας θα προηγηθεί η ακολουθία του Εσπερινού, ώρα 20.00,στο καθολικό της Μονής, από την Ιερά Μητρόπολη.

Ζητούμε συγνώμη για την απογοήτευση που ξέρουμε πως προξενούμε στους πιστούς μας φίλους ελπίζουμε όμως να αποκαταστήσουμε το κενό σε ένα προσεχές διήμερο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Τέλος επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που με προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, τους νέους ανθρώπους με ποιότητα και διάθεση για δημιουργία, τους επιστήμονες και ερευνητές καθώς και τους μουσικούς που θα βρίσκονταν κοντά μας αλλά η συγκυρία δυστυχώς δεν το επέτρεψε.

Αλέξανδρος 07 Ιουλίου 2015-07-07
Το Δ.Σ. του «Φηγός»

Προηγούμενο άρθρο2nd Artventure Camp στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΤο πέταγμα του Γερακιού