Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες Απόλλων Καρυάς

Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες Απόλλων Καρυάς

0
apollonas-xmas

apollonas-xmas

Ενημέρωση από τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο Καρυά «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Για τις εορτές των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς το Δ.Σ. του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς Λευκάδας «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:
1. Το Σάββατο 22/12/2012 και ώρα 18:00 σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα, η Βυζαντινή Χορωδία Λευκάδας και η Φιλαρμονική «Άγγελος Σικελιανός» θα ψάλουν χριστουγεν¬νιά¬τι¬κους εκκλησιαστικούς ύμνους, κάλαντα και τραγούδια στην πλατεία της Καρυάς δίπλα στη Φάτνη.
2. Το Σάββατο 29/12/2012 και ώρα 21:00 σε συνεργασία με τις Λυκειακές Τάξεις Καρυάς, θα οργανωθεί χορευτική βραδιά στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Καρυάς.
3. Το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς 31/12/2012 το παιδικό χορευτικό του Συλλόγου συνοδεία μουσικών οργάνων θα τραγουδήσει τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς σε όλη την Καρυά και θα μοιράσει παραδοσιακές «κουτσούνες».
4. Την Κυριακή 06/01/2013 και ώρα 19:00 θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ομίλου και θα μοιραστούν δώρα στους μικρούς χορευτές στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Καρυάς.

Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικα παραμύθια στους Τσουκαλάδες
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικο Παζάρι 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας