Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Απόλλωνα

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Απόλλωνα

0
XE4

XE4

Ενημέρωση από το σωματείο και φωτογραφικό υλικό.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα τμήμα της βυζαντινής χορωδίας Λευκάδος και η Φιλαρμονική Ένωση «Άγγελος Σικελιανός» έψαλαν χριστουγεννιάτικους ύμνους, κάλαντα και τραγούδια στην πλατεία της Καρυάς δίπλα στη Φάτνη, εκδήλωση που παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι του χωριού.

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με τις Λυκειακές τάξεις Καρυάς, συνδιοργάνωσε χορευτική βραδιά στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην δημαρχείου, όπου πλήθος κόσμου διασκέδασε με ζωντανή ορχήστρα.

Στις 31 Δεκεμβρίου τα παιδικά χορευτικά του συλλόγου συνοδεία μουσικών οργάνων τραγούδησαν τα κάλαντα σε όλη την Καρυά και μοίρασαν παραδοσιακές «κουτσούνες» και το ημερολόγιο του νέου έτους που κυκλοφόρησε ο Όμιλος.

Την Κυριακή 06 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου στην οποία παρευρέθηκαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος και ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Θ. Σολδάτος. Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν οι χορευτές του ομίλου, οι γονείς τους, πολλοί προσκεκλημένοι και κάτοικοι της Καρυάς. Το φλουρί βρήκε ένας από τους μικρότερους μαθητές του χορευτικού ο μικρός Γιώργος Ρεκατσίνας που κέρδισε μια ηλεκτρονική κορνίζα.

Στη καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη κλήρωση του ποδηλάτου (προσφορά του καταστήματος ποδηλάτων Αραβανής ) στους μαθητές του χορευτικού τμήματος, τυχερή ήταν η μαθήτρια Άννα Μαρία Σερμπάν.

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Ομίλου πραγματοποιήθηκε η βράβευση του συγχωριανού μας Θανάση Κατωπόδη για την πολύτιμη προσφορά του στη διατήρηση, διάσωση και προβολή των πολιτιστικών και λαογραφικών δρώμενων του «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» και της Καρυάς. Ο ίδιος παρέλαβε συγκινημένος την τιμητική πλακέτα ευχαριστώντας το Δ.Σ. για την βράβευση και λέγοντας τα εξής: « Είναι υποχρέωσή μας να στηρίζουμε την Καρυά και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ κι εγώ και όλοι σας, ο καθένας με τη δική του διαδρομή μέσα στον Όμιλο».

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1  
Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού
Επόμενο άρθροΟρισμός Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων