Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Ευχαριστήριο του Απόλλων Καρυάς

Ευχαριστήριο του Απόλλων Καρυάς

0
LOGO_APO.jpg (460×457)

LOGO_APO.jpg (460×457)

Ο Απόλλων ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων για το Πάσχα.

Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Καρυάς Λευκάδας
«Ο ΑΠΟΛΛΩΝ»

Ταχ. Δ/νση: Καρυά Λευκάδας 31100
Τηλ. – Fax: 26450 41388
E-mail:info@apollonkaryas.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων για το ΠΑΣΧΑ 2014.

Την Χορωδία της Βυζαντινής Μουσικής του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Λευκάδος η οποία ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Συλλόγου, με υπεύθυνο τον πρωτοψάλτη κύριο Ράπτη Διονύσιο παρουσίασε, στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα Καρυάς τροπάρια από την Μεγάλη Εβδομάδα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος

Μητροπολίτης κ.κ. Θεόφιλος και παρακολούθησε πλήθος πιστών.
Το Δημοτικό Ραδιόφωνο «Ράδιο Καρυά 96,7» και τον παραγωγό κύριο Κατωπόδη Παναγιώτη ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα μας για παρουσίαση Πασχαλινού προγράμματος. Τον Ευστάθιο Παστέλη ο οποίος επιμελήθηκε τα κείμενα, που τα παρουσίασαν μαζί με την Άννα – Μαρία Κίτσου και τον Κατωπόδη Παναγιώτη καθ΄ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Την «Γιαννιώτικη Ορχήστρα» που με επικεφαλής την συγχωριανή μας Αραβανή Στρατούλα κράτησαν αμείωτο το κέφι των συμμετεχόντων στην ετήσια χοροεσπερίδα μας την Κυριακή του Πάσχα έως το πρωί.
Τον χορηγό της εκδήλωσης βιοτεχνία «ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ»

Τα μέλη και φίλους του Συλλόγου που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και είναι αρωγοί και συμπαραστάτες σε όλες τις εκδηλώσεις.

ΤΟ Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε ακόμα ένα σεμινάριο του Επιμελητηρίου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΔιακόσμηση ενός καμβά με μεικτές τεχνικές