Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Ενημερωτική εκδήλωση για το AIDS απο εθελοντές της Equal Society

Ενημερωτική εκδήλωση για το AIDS απο εθελοντές της Equal Society

0
aids3

aids3

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση.

Μια πρωτότυπη και παρά τη βροχή επιτυχημένη εκδήλωση-ενημέρωση για το Aids πραγματοποίησε η Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών «Equal Society» το πρωί του Σαββάτου στην Κεντρική Πλατεία της Λευκάδας. Εθελόντριες και εθελοντές μοίραζαν ενημερωτικό υλικό και προφυλακτικά στους περαστικούς ενώ η δράση ξεπέρασε τα «σύνορα» της Λευκάδας μέσω του Prisma 95.1 και του Energy 93.4.

Ο Παναγιώτης Κουνιάκης αλλά και ο Πρόεδρος της Equal Society Σπύρος Φρεμεντίτης εξέπεμπαν σε όλη τη βορειοδυτική Ελλάδα ενημερώνοντας τους ακροατές των ραδιοφωνικών σταθμών μέσω μια κοινής ραδιοφωνικής εκπομπής.

Στους δυο δημοσιογράφους μίλησαν: ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης πρωτοπρεσβύτερος π. Γεράσιμος Ζαμπέλης, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Αραβανής, η Αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Ζωή Σκιαδά, ο μουσικός Παναγιώτης Μάργαρης, εκπρόσωποι των Νοσοκομείων Λευκάδας και Πρέβεζας, μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας δημοσιογράφοι, κ.α.

Δείτε φωτογραφίες του Αποστόλη Μαραγκού από την ενημερωτική εκδήλωση και δηλώσεις του Προέδρου της Equal Society Σπύρου Φρεμεντίτη στην κάμερα του My Lefkada.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΚολοκυθόπιτα κίτρινη αλμυρή
Επόμενο άρθροΒίντεο από την συμμετοχή της Λευκάδας στην Philoxenia 13