Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας “ΟΙ ΣΚΑΡΟΙ”

Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας “ΟΙ ΣΚΑΡΟΙ”

0

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι» στην Μονή Παναγίας Ντουραχάνης στα Ιωάννινα όπου παραδόθηκαν τα τρόφιμα κλπ προϊόντα που συλλέχτηκαν τις τελευταίες ημέρες από τους κατοίκους της Λευκάδας. Ο Σύλλογος οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους ιδιώτες που ανταποκρίθηκαν σε τόσο μεγάλο βαθμό σ΄ ένα ακόμα κάλεσμα ανθρωπιάς. Οι επαγγελματίες που μας βοήθησαν με καλάθια αλλά και χορηγίες είναι τα σούπερ μάρκετ της Νικιάνας «ΑΡΙΣΤΑ», «ΚΡΗΤΙΚΟΣ» και «ΣΟΥΝΔΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ» καθώς και τα σούπερ μάρκετ της Λευκάδας «ΒΕΡΓΙΝΗΣ», «ΤΑΟΛ» και «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον τέως πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αλεξάνδρου κ. Σπύρο Νίκα τόσο για την πρόταση του για τη συγκεκριμένη εκδρομή κοινωφελούς χαρακτήρα όσο και για την αμέριστη προσφορά του στο σύλλογο.

Για το Δ.Σ.

       Ο Πρόεδρος                                                                     Η Γραμματέας

Μανωλίτσης Σπυρίδων                                                        Σιώζιου Αικατερίνη

 

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Πρόεδρου του Επιμελητήριου Λευκάδας και Προέδρου του ΕΟΑΕΝ κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση με τον Υπουργό Τουρισμού Χ. Θεοχάρη
Επόμενο άρθροΠροληπτικός ιατρικός/οδοντιατρικός έλεγχος μαθητών/τριών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.