Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Εγκαίνια έκθεσης μουσικών οργάνων και κολάζ στη Λευκάδα

Εγκαίνια έκθεσης μουσικών οργάνων και κολάζ στη Λευκάδα

0
ekthesi20 new

ekthesi20 new

Φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά των εγκαινίων.

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 28 Αυγούστου τα εγκαίνια της κοινής έκθεσης του Παναγιώτη Φίλιππα και του Γεώργιου Καραγιάννη. Στην Αίθουσα Τέχνης «Θεόδωρος Στάμος» φιλοξενούνται εντυπωσιακές αναδημιουργίες γνωστών ζωγραφικών έργων με την τεχνική του κολάζ αλλά και δημιουργίες του καλλιτέχνη Γεώργιου Καραγιάννη, ο οποίος ασχολείται με το κολάζ περισσότερο από τριάντα χρόνια.

Ο γνωστός μας Παναγιώτης Φίλιππας εκθέτει μοναδικά βιολιά δικής του κατασκευής και δικής του ανακατασκευής καθώς και μια λύρα μοναδικής κατασκευής, επίσης του ιδίου.

Στην έκθεση μπορείτε να δείτε ακόμη μεταξύ άλλων το κλαρίνο του Νίκου Βρύωνη και το σαντούρι του Καμπύλαυκου καθώς επίσης και φωτογραφικό υλικό από παλιούς οργανοπαίκτες.

Ο κ. Φίλιππας και ο κ. Καραγιάννης θα σας ξεναγήσουν στην έκθεση και θα απαντήσουν πρόθυμα σε όλες σας τις ερωτήσεις. Ενίοτε παίζουν και τα αγαπημένα τους μουσικά όργανα γεμίζοντας την αίθουσα μουσικές και τραγούδια.

Την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα ο κ. Φίλιππας θα παρουσιάσει σεμινάριο κατασκευής μουσικών οργάνων, το οποίο αξίζει να παρακολουθήσετε.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014.

Ειρήνη Βονιτσάνου

Δείτε φωτογραφικό υλικό του My Lefkada από την έκθεση και βίντεο του Θανάση Κατωπόδη από τη βραδιά των εγκαινίων με συνεντεύξεις των καλλιτεχνών και παρουσίαση των εκθεμάτων.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΕορτασμός Αγ. Ιωάννη Αποκεφαλιστή στον Άγιο Πέτρο
Επόμενο άρθροΕπιστολή Κώστα Αραβανή στον Υφυπουργό Εργασίας