Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Γιορτή Μελιού 2014, στο Δράγανο Λευκάδας

Γιορτή Μελιού 2014, στο Δράγανο Λευκάδας

0
https://www.mylefkada.gr/2014/August/giorti-meliou/DSC_0059.JPG

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/10/DSC_0059.JPG

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος “Σαπφώ”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΣΑΠΦΩ»

Λευκάδα 10 Αυγούστου 2014

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Παρασκευή 8 Αυγούστου στο Δράγανο η γιορτή Μελιού 2014. Τη γιορτή συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος προστασίας περιβάλλοντος και πολιτιστικής κληρονομιάς Νοτιοδυτικής Λευκάδας “ΣΑΠΦΩ” και οι μελισσοκόμοι του χωριού. Πλήθος επισκεπτών συνέρρευσε στο χώρο του Αγίου Βασιλείου και στο σχολείο όπου απόλαυσαν τα κεράσματα των μελισσοκόμων, δοκίμασαν τη φετινή πλούσια συγκομιδή του θυμαριού και προμηθεύτηκαν γνήσιο μέλι από τον πασίγνωστο θυμαρότοπο της Νοτιοδυτικής Λευκάδας.

Ακολούθησε λαϊκό γλέντι μέχρι πρωίας, με το Λευκαδίτικο συγκρότημα του Φώντα του Σταματέλου, τη φωνή της μεγάλης Λευκαδίτισσας εκπροσώπου του Δημοτικού μας τραγουδιού Γιώτας Χαλκιά και το αθάνατο κλαρίνο του Μάκη Βασιλειάδη.

Από τη νέα Δημοτική αρχή παρέστη ο  νέος Αντιδήμαρχος Απολλωνίων κ. Χρήστος Κατηφόρης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λευκαδίτικων Συλλόγων κ Θεοφύλακτος Λογοθέτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγιοπετριτών κ. Απόστολος Αντύπας, ενώ εντύπωση έκανε η απουσία επισήμων εκ μέρους της απερχόμενης Δημοτικής και Περιφερειακής αρχής καθώς και του Βουλευτή παρότι είχαν προσκληθεί.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας
Επόμενο άρθροΤο ρεσιτάλ του Σπύρου Κονιδάρη σε βίντεο