Αρχική Life Style Οι ταινίες του Δεκέμβρη στον κινηματογράφο Απόλλωνα

Οι ταινίες του Δεκέμβρη στον κινηματογράφο Απόλλωνα

0

1SPECTRE

Σκηνοθεσία : Σαμ Μέντες με τους: Ντάνιελ Κρέγκ , Λέα Σεντού, Νταβίντ Μπαουτίστα , Ράλφ Φάινς , Κριστόφ Βαλτς, Ναόμι Χάρις, Μπέν Γουισοου, Άντριου Σκοτ, Ρόρι Κινεάρ, Νέβε Γκατσέφ, Μονικα Μελούτσι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 7/12
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ  : 7:00μ.μ & 9:30μ.μ

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ένα κωδικοποιημένο μήνυμα από το παρελθόν στέλνει τον James Bond σε μια μοναχική αποστολή στην πόλη του Μεξικού και τελικά στην Ρώμη, όπου συναντά τη Luccia Sciarra (Monica Bellucci ) , την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός περιβόητου εγκληματία.

Ο Bond εισχωρεί σε μια μυστική συνάντηση και ανακαλύπτει την εγκληματική οργάνωση γνωστή ως SPECTRE (Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) .

2BURNT

Σκηνοθεσία : Τζόν Γουέλς  με τους : Μπράντλεϊ Κούπερ, Έμα Τόμσον, Ούμα Θέρμαν, Ντάνιελ  Μπρούλ , Σιένα Μίλερ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/12
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ  : 7:00μ.μ & 9:30μ.μ
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΓΩ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ 1 ΠΡΟΒΟΛΗ στις 9:30μ.μ

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο σεφ Άνταμ Τζόουνς τα είχε όλα – και τα έχασε . Βραβευμένος με δύο αστέρια Μισελέν και ρόκ στάρ του κόσμου της γευσιγνωσίας , με πασίγνωστες κακές συνήθειες , το πρώην κακό παιδί του Παρισιού έκανε πάντα του κεφαλιού του και νοιαζόταν μόνο για την συναρπαστική στιγμή της δημιουργίας γευστικών εκρήξεων . Για να εξασφαλίσει την δική του κουζίνα, αλλά και το τρίτο αστέρι Μισελέν που του ξεφεύγει εδώ και χρόνια, θα χρειαστεί τους καλύτερους στο πλευρό του , συμπεριλαμβανόμενης και της όμορφης Έλεν.

3ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ Νο 2

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 6:00 το απόγευμα
& ΚΥΡΙΑΚΗ 13/12 12:00 πρωί & 6:00 το απόγευμα

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο εγγονάκι του τον Ντενίσεβιτς , που δεν δείχνει ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης . Έτσι, ενώ η μειβις αποφασίζει να εξετάσει το ενδεχόμενο μιας πιο φυσιολογικής ανατροφής του γιου της στον κόσμο των ανθρώπων , ο Δρακουλοπαππούς αποφασίζει να του ξυπνήσει το τερατάκι μέσα του.

4ΟΥΖΕΡΙ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ

Σκηνοθεσία: Μανούσου Μανουσάκη με τους Γιάννη Στάνκογλου, Γιάννη Αϊβάζη, Λάκη Κομνηνό, Μιχάλη Αεράκη,

Μαρία Καβουκίδου, Πέτρο Ξεκούκη, Θοδωρή Αντωνιάδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση κ.α

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/12
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ  : 7:00μ.μ & 9:30μ.μ

ΥΠΟΘΕΣΗ

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη η ταινία διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη το 1942-1943.

Στην υπό Γερμανική κατοχή πόλη, Ο γιώργος και η Εστρέα είναι ερωτευμένοι . Ομως ο έρωτας ανάμεσα σε έναν Χριστιανό και μια Εβραία είναι απαγορευμένος .

Η περιπετειώδης ιστορία αγάπης , παγιδευμένη ανάμεσα σε ένα απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς και τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων, βρίσκει καταφύγιο στο ιστορικό Ουζερί Τσιτσάνης . Εκεί ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βασίλης Τσιτσάνης διανύει τα πιο δημιουργικά του χρόνια και συνθέτει τα πιο γνωστά του τραγούδια , ανάμεσα στα οποία και την καθοριστική Συννεφιασμένη Κυριακή.

5Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ

Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης  με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Ευτυχία Φαναριώτη, Χρύσα Ρώπα, Κώστα Ευριπιώτη, Πατρίτσια Περιστέρη κ.α

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΤΡΙΤΗ 29/12
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ  : 7:00μ.μ & 9:30μ.μ
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΓΩ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ 1 ΠΡΟΒΟΛΗ στις 9:30μ.μ

ΥΠΟΘΕΣΗ

Θεσσαλονίκη 2015. Ο ώριμος οικογενειάρχης Κλέαρχος (Έλληνας της Πόλης), συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη την όμορφη γειτόνισσά του Ηρώ, χρησιμοποιεί και πάλι σαν προκάλυμμα τον γαμπρό του. Έτσι ενώ ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ και θεραπείες στο πονεμένο του χέρι, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγο του Μαρίνα, να τον ακολουθήσει κρυφά μήπως και έχει ερωμένη. Όμως ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει την Μαρίνα, μαζί με την κόρη της στην Πόλη με ….. απρόσμενα αποτελέσματα.

6ΠΑΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 6:00 το απόγευμα
& ΚΥΡΙΑΚΗ 27/12 12:00 πρωί & 6:00 το απόγευμα

Η δράση ξεκινάει από το Λονδίνο κατά τη διάρκεια του ΄Β Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Πίτερ είναι ένα ιδιαίτερο παιδί , που δραπετεύει από ένα ορφανοτροφείο και μπαίνει σε ένα φανταστικό κόσμο πειρατών πολεμιστών και νεράιδων, την περίφημη Χώρα του Ποτέ. Η ταινία αποτελεί ουσιαστικά ένα πρικουελ της γνωστής ιστορίας που όλοι ξέρουμε, καθώς βλέπουμε πώς ο Πίτερ Παν γίνεται ήρωας και ηγέτης στη Χώρα του Ποτέ  Ποτέ και συνάπτει συμμαχία με τον Κάπτεν Χούκ ενάντια στον Μαυρογένη.

Προηγούμενο άρθροΗ παλιά πόλη της Λευκάδας [φωτογραφίες]
Επόμενο άρθροΤσικνιάδες στον αέρα