Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η Γιορτή Μελιού στο Δράγανο

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η Γιορτή Μελιού στο Δράγανο

0

giorti meliou 2016 (32)_newΜε ιδιαίτερη επιτυχία και την παρουσία πλήθους επισκεπτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Αυγούστου στο Δράγανο η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ 2016, η οποία διοργανώθηκε από το Σύλλογο Απανταχού Δραγανιτών “Η Υπαπαντή του Κυρίου” και τον Δήμο Λευκάδας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η γεωπόνος – μελισσοκόμος κ. Αλαμπασύνη Χρηστίνα, η οποία γοήτευσε μικρούς και μεγάλους παρουσιάζοντας με μοναδικό διαδραστικό τρόπο πληροφορίες για την κοινωνία των μελισσών, τα προϊόντα τους και την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον.

giorti meliou 2016 (18)_newΟι μελισσοκόμοι της περιοχής παρουσίασαν τα προϊόντα τους και στους επισκέπτες προσφέρθηκαν ποικίλα μελοκεράσματα.

giorti meliou 2016 (10)_newΜια μικρή έκθεση με μελισσοκομικά εργαλεία και φωτογραφίες από τον κόσμο της μέλισσας και των μελισσοκόμων λειτούργησε στο παλιό Δημοτικό Σχολείο. Η βραδιά έκλεισε με χορό και ατελείωτο γλέντι.

giorti meliou 2016 (8)_newΣτην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Καββαδάς Αθ., οι Αντιδήμαρχοι κ. Φίλιππας Γ. και κ. Κατηφόρης Χρ., ο Πρόεδρος της Εταιρίας Λευκαδικών Μελετών κ. Μελάς Αθ., ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγιοπετριτών Αττικής κ. Αντύπας Απ. και ο Πρόεδρος του ΤΑΟΛ κ. Κατωπόδης Θ.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση του Κώστα Πατρίκιου

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το πανηγύρι στο Φρύνι
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ του Ξενοφώντα Μικρώνη από την χθεσινή φωτιά στην Λευκάδα