Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός της Νέας Χορωδίας

Πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός της Νέας Χορωδίας

0
nea-xorodia-party5

nea-xorodia-party5

Δείτε φωτογραφιες από την όμορφη εκδήλωση!

Μουσικοχορευτικός Όμιλος
Νέα Χορωδία
1964
Μέλος της Δ.Ο.Λ.Τ.-UNESCO
Θ. Στράτου 3 (έναντι Ο.Τ.Ε.)
Τηλ, Fax: 26450-23842
e-mail: neaxorodia@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22/2/2014 ο Αποκριάτικος χορός της Νέας Χορωδίας Λευκάδας, στο κατάμεστο από κόσμο “ΠΑΝΘΕΟΝ art center”.

O xώρος διαμορφώθηκε σε « CABARET » μετά από πρόταση του μαέστρου κου Ανδρέα Σγουρόπουλου, και όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες χορεύοντας. Το κέφι και ο ενθουσιασμός όλων ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Η ορχήστρα με τους καταπληκτικούς μουσικούς, συνέβαλε σε μια υπέροχη αποκριάτικη βραδιά που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Συμμετείχε η Ομάδα χορού της κας Ευριδίκης Μεσσήνη και του κ. Βαγγέλη Μανωλίτση, χορευτές της οποίας, έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα στην βραδιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Θεόδωρος Σολδάτος, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κων/νος Αραβανής, η Αντιδήμαρχος κα Ζωή Σκιαδά , ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γ. Καραλιόλιος, ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Αναστάσιος Γαζής και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Σωτήρης Σκιαδαρέσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας που στήριξαν με την παρουσία τους ακόμη μια εκδήλωσή του, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή του αποκριάτικου χορού καθώς και όλους τους χορηγούς που με ιδιαίτερη προθυμία διέθεσαν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γιάννη Ζαφειρόπουλο ο οποίος ανέλαβε την διακόσμηση της αίθουσας.

Από το Δ.Σ.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΟι Ελπίδες/Οδυσσέας Νυδριού στα πέναλτι κατέκτησαν το κύπελλο!
Επόμενο άρθροΠροσοχή στο πέταγμα των χαρταετών