Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Ολοκληρώθηκε το 12 Preveza Jazz Festival

Ολοκληρώθηκε το 12 Preveza Jazz Festival

0
MG 2910

 MG 2910

Τρεις ξεχωριστές μουσικές νύχτες!

Το 12ο Preveza Jazz Festival ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Ιουνίου.

Για 3 βράδια 7 σχήματα, 26 καλλιτέχνες από Ολλανδία, Τουρκία, Λουξεμβούργο και Ελλάδα μα και ταλαντούχοι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας γέμισαν με ποικίλα ηχοχρώματα την ατμόσφαιρα της Πρέβεζας είτε στο Πολιτιστικό Κέντρο είτε στον καθιερωμένο παραλιακό πεζόδρομο. Μουσική από κλασσική τζαζ μέχρι μιούζικαλ, από μπλουζ μέχρι τσιγγάνικες συγχορδίες και από μινιμαλιστική μέχρι αναπάντεχα παιξίματα με μπουζούκι που κάλυψε κάθε απαιτητικό ακροατή. Και ήταν πολλοί όσοι συγκεντρώνονταν κάθε βράδυ σε πείσμα του καιρού, των αθλητικών μεταδόσεων κλπ. Και όχι μόνο από την Πρέβεζα και τις γύρω περιοχές αλλά και πολλοί ξένοι επισκέπτες.

Σ’ όλους αυτούς που όχι μόνο κρατάνε το Preveza Jazz Festival ζωντανό αλλά και το βοηθούν να κατατάσσεται στα 3 μεγαλύτερα ελληνικά Φεστιβάλ τζαζ (κατά δήλωση του Μιχάλη Παούρη) χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όπως ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάμε στο Δήμο Πρέβεζας για την οικονομική και όχι μόνο στήριξη. Επίσης στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας για την οργανωτική και επικοινωνιακή βοήθεια.. Στις πρεσβείες και τα μορφωτικά τμήματα της Ολλανδίας, Τουρκίας, Λουξεμβούργου και Ισραήλ για την άψογη συνεργασία. Επίσης στην Τουρκική αεροπορική εταιρεία Pegasos.

Στους χορηγούς ΤΕΡΝΑ και Ολυμπιακή Α.Β.Ε.
Στην Α. Ν. & Σ. Τρουμπούκη Ο.Ε.,
Στα μαγαζιά της πόλης Ρολόι, Τσέρκι, Μποτίλια στο Πέλαγο, Τρελλή γαρίδα και Απάγκιο.
Επίσης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έντυπα, ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά που πρόβαλαν με πληρότητα και αντικειμενικότητα το Φεστιβάλ.

Τέλος στους ακούραστους εθελοντές που πίστεψαν και πιστεύουν ότι το Preveza Jazz Festival είναι το καλύτερο αντίδοτο στην κρίση και την αδράνεια.
Με όλους τους παραπάνω και όσους είμαστε σίγουροι θα προστεθούν στην πορεία ξεκινάμε την προετοιμασία του 13ου Preveza Jazz Festival.

Μείνετε συντονισμένοι!

Πρέβεζα 3 Ιουνίου 2014
Η Οργανωτική Επιτροπή

*Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο ιστολόγιο του Σπύρου Βαγγελάκη [εδώ].

Προηγούμενο άρθροΟ βουλευτής Κέρκυρας για τα απαγορευτικά μέτρα περιμετρικά του Σκορπιού
Επόμενο άρθροΤο Εργατικό Κέντρο για το πάρτι στο Σκορπιό