Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Συναυλία των Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας«Σπύρος Δήμας»

Συναυλία των Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας«Σπύρος Δήμας»

0
https://www.mylefkada.gr/2010/Giotopoulos/14.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2010/06/14.jpg

Πρόσκληση στην συναυλία στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια ελεύθερης Πρέβεζας.

Αγαπητοί φίλοι,

Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή η παρουσία σας στην Συναυλία των Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας«Σπύρος Δήμας», στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια ελεύθερης Πρέβεζας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα των Joseph Haydn, Franz Lehar, Edvard Grieg, Antonio Lauro, Sergei Prokofiev, Aram Khachaturian, Leonard Bernstein, Διονύση Βισβάρδη, Σπύρου Δήμα, Ελένης Καραΐνδρου, Σπύρου Ευαγγέλου και Νίκου Σκαλκώτα.

Συμμετέχουν οι καθηγητές: Κωνσταντίνα Ντούσια πιάνο, Δήμητρα Αποστολίδη πιάνο, Μαριάνα Τζαφέρη υψίφωνος, Γιώργος Νάκης κιθάρα, Αλέξανδρος Ναστούλης βιολί, Νίκος Λιόντος βιολί και Γιώργος Χλίτσιος βιόλα.

Η συναυλία, που θα δοθεί την Κυριακή στις 8 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, θα ξεκινήσει με το Εμβατήριο “Η Πρέβεζα” σε στίχους Χρήστου Καραμουστάκη και σε διασκευή και εναρμόνιση Σπύρου Ευαγγέλου και θα ολοκληρωθεί με τον ‘Ηπειρώτικο» από τους 36 χορούς του Νίκου Σκαλκώτα ενώ θα ακουστεί και το έργο του Σπύρου Δήμα Καλαματιανός & Τσάμικος”. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Με εκτίμηση,
Κοσμάς Κορωναίος
Αντιδήμαρχος πολιτισμού & περιβάλλοντος Δήμου Πρέβεζας

Προηγούμενο άρθρο124.803 ευρώ από τα παρακρατηθέντα εισπράττει ο Δήμος Λευκάδας
Επόμενο άρθροΚάλεσμα σε 48ωρη απεργία από το Εργατικό Κέντρο