Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις «Προσωπική Ανάπτυξη & Εξέλιξη» Ένα εργαστήριο μόνο για γυναίκες

«Προσωπική Ανάπτυξη & Εξέλιξη» Ένα εργαστήριο μόνο για γυναίκες

Σε έναν υπέροχο χώρο στο κέντρο της Λευκάδας οι συνεργάτες της UGROW- coaching services (www.ugrow.gr) θα συζητήσουν  για τους ρόλους που έχει αναλάβει η σύγχρονη γυναίκα, τις αλλαγές που θέλει να κάνει  και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει προς την προσωπική της ισορροπία και ανάπτυξη.

Η επίπλαστη ανάγκη της απόλυτης τελειότητας έρχεται στο τέλος της και δίνει την θέση της στην ισορροπία και την αρμονία με την πραγματικότητα της κάθε γυναίκας. Την διαφορετική πραγματικότητα που έχει η κάθε μια γυναίκα σήμερα. Εργαζόμενη ή μη.

Χρειάζεται μόνο να τα ξαναθέσει όλα από την αρχή και να ανακαλύψει νέους τρόπους να κάνει τα πράγματα.

Ποίοι είναι οι πραγματικοί της στόχοι; Τι πρέπει να κάνει για να τους πετύχει; Ποία είναι τα εμπόδια της; Τι θέλει να αλλάξει; Πώς θα μείνει κοντά σε αυτά που πραγματικά αγαπά να κάνει; Πώς μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στους ρόλους που έχεις αναλάβει ή της έχουν δώσει;

Δεν είναι μια απλή ομιλία. Είναι εργαστήριο με διάδραση και συμμετοχή. Η κάθε συμμετέχουσα θα ολοκληρώσει το διήμερο με χαρτογράφηση των δικών της αναγκών και πλάνο ενεργειών. Θα ανακαλύψει έναν άλλο δικό της τρόπο να κάνει τα πράγματα.

Το διήμερο σεμινάριο έχει ήδη πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία και αποτελέσματα.

Ημέρες: Κυριακή 11 Μαρτίου 2018   & Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018
Ώρα: 17:00-20:00
Χώρος Διεξαγωγής: Ionian Star Hotel, Λευκάδα

Ομάδα 10-15 ατόμων
Εγγραφές & πληροφορίες έως 4/3/2018 στέλνοντας email στο info@ugrow.gr
Κόστος: 90€/ άτομο