Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη του καρναβαλιού

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη του καρναβαλιού

0
sound

sound

Ανακοίνωση για την ηχητική και την φωτιστική κάλυψη.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Λευκάδα 5 /2 /2013
ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ: 33

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας διοργανώνει και εφέτος Καρναβαλικές εκδηλώσεις από 7 μέχρι 17 Μαρτίου 2013.
Για την πλήρη ηχητική και φωτιστική κάλυψη των καρναβαλικών εκδηλώσεων πρ/σμού 3.000€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις κλειστές προσφορές τους στα γραφεία του Πνευματικού Κέντρου (κτίριο Πολιτιστικού Κέντρου ) οδός Αγγ. Σικελιανού και Ν. Σβορώνου το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα:

1) Μουσική κάλυψη της Κεντρικής Αγοράς από τον Αγ. Μηνά Κεντρική Αγορά, την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου όπου θα πραγματοποιηθεί η Είσοδος του Καρνάβαλου με την συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας

2)Μουσική κάλυψη και φωτισμός του παταριού της Κεντρικής Πλατείας με PAR και φωτιστικά εφφέ για την Τσικνοπέμπτη 7/3, και την Κυριακή 17/3 όπου τα σχήματα θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους.

3)Μουσική κάλυψη της Κεντρικής Αγοράς από τον Αγ. Μηνά- Κεντρική Αγορά-Πάρκο Παραλίας την Κυριακή 10/3 όπου θα πραγματοποιηθεί η Παιδική Καρναβαλική παρέλαση και το παιδικό πάρτυ στην πλατεία της παραλίας.

4) Μουσική κάλυψη της Κεντρικής Αγοράς από τον Αγ. Μηνά Κεντρική Αγορά-Παραλία την Κυριακή 17 Μαρτίου όπου θα πραγματοποιηθεί η Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση.

Ο ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει τα τυπικά προσόντα για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών.
Επίσης υποχρεούται για την παραμονή, επίβλεψη και παρακολούθηση της καλής λειτουργίας όλων των ηχητικών και φωτιστικών εγκαταστάσεων κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την σχετική τεχνική περιγραφή και πληροφορίες από το γραφείο του Πνευματικού Κέντρου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες τηλ: 2645026635 .

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ι. ΓΑΖΗΣ

 

Προηγούμενο άρθροΑναδιοργάνωση Υπηρεσιών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
Επόμενο άρθροΕργατικό Κέντρο – Κάλεσμα σε απεργία