Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Σύλλογος Γυναικών Μεγανησίου

Σύλλογος Γυναικών Μεγανησίου

0
syllogos-gynaikon-meganhsi

syllogos-gynaikon-meganhsi

Ένας ακόμα σύλλογος έρχεται να προστεθεί στα μεγανησιώτικα δρώμενα.

Στις 11 Μαρτίου 2012 είχε γίνει μια πρώτη συγκέντρωση γυναικών με αντικείμενο συζήτησης τα ζητήματα που αφορούν την Μεγανησιώτισσα Γυναίκα αλλά και την γυναικεία επιχειρηματικότητα στο νησί. Δεκατρείς ημέρες αργότερα, στις 24 Μαρτίου του 2012, το Πολιτιστικό Κέντρο Ταφίων του Δήμου Μεγανησίου είχε καλέσει όλες τις γυναίκες του νησιού, προκειμένου να συζητηθεί η δημιουργία ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ, ενώ είχε οργανώσει και μια μονοήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα, όπου και πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε γυναικείο συνεταιρισμό της περιοχής.

Σήμερα 30 Οκτωβρίου 2012, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ -συγκεκριμένα η τριμελής επιτροπή- καλεί τις Μεγανησιώτισσες την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 στην “ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ” στο Σπαρτοχώρι, με σκοπό να συνταχθεί και να αναγνωσθεί το Καταστατικό δημιουργίας του Συλλόγου Γυναικών Μεγανησίου και να τεθούν οι πρώτοι προβληματισμοί της δράσης του.

Έτσι, μετά τη δημιουργία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ, ένας ακόμα σύλλογος έρχεται να προστεθεί στα μεγανησιώτικα δρώμενα.

Πηγή: Meganisi News

Προηγούμενο άρθροΣυγκλονίζουν οι γονείς του τρίχρονου από τα Γιάννενα
Επόμενο άρθροΠως κατάντησαν τα δις της Ολυμπιάδας της Αθήνας