Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Κοπή πίτας του Συλλόγου Καρσάνων Αττικής

Κοπή πίτας του Συλλόγου Καρσάνων Αττικής

0
image001

image001

Ενημερωτικό και φωτογραφικό υλικό.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Καρσάνων Αττικής

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2013, στα Γραφεία του συλλόγου Λευκαδίων Ηλιουπόλεως & γύρω δήμων «Η Φανερωμένη», πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Καρσάνων Αττικής.

Η κα Όλγα Σταύρακα ,πρόεδρος του συλλόγου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση και τους ευχήθηκε καλή χρονιά

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο συγχωριανός μας , πρώην πρόεδρος της βουλή και βουλευτής ΠΑΣΟΚ κος Απόστολος Κακλαμάνης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων κος Θεοφύλακτος Λογοθέτης , η Πρόεδρος του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης κα Σούλα Βαμβακούση – Λάζαρη καθώς επίσης και η κα Λιλή Καραβία Αρχιτεκτόνων Μηχανικός, Σύμβουλος Υπουργείου Υγείας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με επιστολές τους, ο Βουλευτής Λευκάδας κος Θεόδωρος Σολδάτος, ο συγχωριανός μας , τ. Υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής Ν.Δ. Περιφέρειας Αττικής κος Γεώργιος Βλάχος καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής ενότητας Καρυάς κος Λεωνίδας Κατωπόδης.

Τυχερή της εκδήλωσης η κα Χρύσα Κατωπόδη σύζυγος Σοφοκλή που κέρδισε το φλουρί και παρέλαβε αναμνηστικό δώρο από την Πρόεδρο του Συλλόγου μας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί συγχωριανοί και φίλοι που είχαν την ευκαιρία να γευθούν την παραδοσιακή λαδόπιτα.

Μετά την κοπή της πίτας και ύστερα από τοποθέτηση του μέλους του Δ.Σ. Σωτήρη Μάλφα έγινε ενημέρωση για το ενδεχόμενο κατάργησης – απομάκρυνσης του Α.Τ. Καρυάς και τις συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας στην τοπική κοινωνία. Ελλιπή αστυνόμευση της ορεινής Λευκάδας, ανεπαρκής επάνδρωση και νέα όρια του Α.Τ. Καρυάς ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.
Στην συζήτηση παρενέβη και ο κος Κακλαμάνης μιλώντας για τα πρόβλημα αστυνόμευσης στην ορεινή Λευκάδα.
Κρίθηκε ωστόσο αναγκαία η δημιουργία μίας επιτροπής η οποία θα ασχοληθεί ειδικά με το σοβαρό αυτό θέμα.

Ευχόμαστε σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους καλή χρονιά, υγεία , προσωπική και οικογενειακή ευημερία καθώς επίσης και δύναμη για να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις που έρχονται.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΣύλληψη ημεδαπού στο ΚΤΕΛ Λευκάδας
Επόμενο άρθροOpera Chaotique–Humorous Surreal Cabaret