Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου με εκπροσώπους του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου με εκπροσώπους του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης

0

Την Τετάρτη 8/8/2018,  κλιμάκιο του Δ.Σ. του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης & Γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη», με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Γεωργάκη,  συναντήθηκε  με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση στα γραφεία του φορέα.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου, από τον περσινό Απρίλιο ο φορέας έχει ξεκινήσει σειρά συναντήσεων με τους συλλόγους Λευκαδίων Αθήνας, συζητώντας κοινά θέματα.

Επίκεντρο της συνάντησης αποτέλεσε το πολύτιμο έργο, οι στόχοι και οι μέχρι τώρα δράσεις του Συλλόγου, που διαχρονικά προάγουν και αναδεικνύουν την τοπική παράδοση και τον πολιτισμό, καθώς και τα πιθανά μελλοντικά πεδία συνεργασίας με το Επιμελητήριο.

Ο κ. Σκιαδαρέσης παρότρυνε το Σύλλογο να συνεχίσει με την ίδια αμείωτη διάθεση την προσπάθεια για διάδοση του Λευκαδίτικου πολιτισμού και προβολής του τόπου μας. Μοναδικός στόχος είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της Λευκάδας. Ίσως τα «μέσα» να είναι πενιχρά, αλλά η «αγάπη» και το «μεράκι» υπερτερούν.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Προηγούμενο άρθροΕορτασμός σύναξης τοπικών Αγίων 2018 και υποδοχή τιμίας Κάρας Αγίου Βησσαρίωνος σε Μεγανήσι και Λευκάδα
Επόμενο άρθροΤον Αλέξη Λιάσκο απέκτησε ο Πανλευκάδιος