Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιφέρεια Συναυλία του Κουιντέτου Νυκτών Εγχόρδων « Quintabile» από τον Μουσικοφιλολογικό  Όμιλο  «Ορφεύς»

Συναυλία του Κουιντέτου Νυκτών Εγχόρδων « Quintabile» από τον Μουσικοφιλολογικό  Όμιλο  «Ορφεύς»

0

Ο Μουσικοφιλολογικός  Όμιλος  «Ορφεύς» σας  προσκαλεί στη συναυλία των «Quintabile» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 στο Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός». Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έργα των Γράψα, Μεσσήνη, Θεοδωράκη, Χατζηδάκι,  Laheurt, Calace κ.α.

Οι «Quintabile» είναι ένα κουιντέτο νυκτών εγχόρδων  που το απαρτίζουν οι  Λευκαδίτικης καταγωγής μουσικοί:  Μαρία Γιαννικοπούλου και Ορέστη Τζανίνη στο μαντολίνο, Κωνσταντίνο Τσίντζα στη μαντόλα, Δημήτρη Γιαννικόπουλο στην κιθάρα, Νικόλαο Βλάχο στο κοντραμπάσο. Είναι καθηγητές και μέλη της ματολινάτας και της  χορωδίας του Ομίλου. Δημιουργήθηκαν  το 2017 με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους  για τη μουσική και την επιθυμία τους να παρουσιάσουν ένα φάσμα έργων που εκτείνεται από το μπαρόκ εως το σύγχρονο ρεπερτόριο κυρίως  του μαντολίνου, με έμφαση στους  Έλληνες συνθέτες και ιδιαίτερα τους  Λευκαδίτες .

Τιμή εισόδου: 10  ευρώ

(Τα έσοδα της συναυλίας, θα διατεθούν για την ενίσχυση του σωματείου)

 

Προηγούμενο άρθροΙατρικός Σύλλογος Λευκάδας για την απόσπαση Παθολόγου από το Νοσοκομείο Λευκάδας
Επόμενο άρθροΤο Στέκι Πολιτισμού Λευκάδας “Αγερμός” στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών “Συριανοπατώ”