Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Βεργίνα, Βέροια, Νάουσα, Έδεσσα και Αριδαία επισκέφτηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Λευκάδας

Βεργίνα, Βέροια, Νάουσα, Έδεσσα και Αριδαία επισκέφτηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Λευκάδας

0

Στο πλαίσιο των δράσεων ψυχαγωγικού χαρακτήρα που διοργανώνονται για τα μέλη του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου, πραγματοποιήθηκε διήμερη εκδρομή κατά τις 18 και 19 Ιουνίου 2018 στη Βεργίνα, Βέροια, Νάουσα, Έδεσσα και στα ιαματικά λουτρά Λουτρακίου Αριδαίας. Την εκδρομή συνόδευσαν υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής ξεναγηθήκαμε στον αρχαιολογικό χώρο των Βασιλικών Τάφων στις Αιγές της Βεργίνας και περιηγηθήκαμε στις πόλεις της Νάουσας και της Βέροιας. Κατά την επίσκεψή μας στα λουτρά Πόζαρ τα μέλη μας κολύμπησαν στις πισίνες με τα ιαματικά νερά αξιοποιώντας τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Επισκεφθήκαμε το ΚΑΠΗ του Δήμου Έδεσσας όπου τύχαμε ιδιαίτερης φιλοξενίας τόσο από τους υπαλλήλους όσο και από τον Πρόεδρο του Νομικού τους Προσώπου. Ενημερωθήκαμε για τη λειτουργία του ΚΑΠΗ, μας ξενάγησαν στους χώρους του και δεσμευθήκαμε για μελλοντική συνεργασία.

Το κέφι, η καλή διάθεση και η άψογη συνεργασία των μελών μας συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδρομής.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγούμενο άρθροΚινέζοι επιχειρηματίες και εκπρόσωποι οργανώσεων επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Λευκάδας
Επόμενο άρθρο3ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας και Βίντεο Πρέβεζας