Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Σεμινάρια και συναυλίες του συνόλου ΕΝΩΔΟΝ στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας

Σεμινάρια και συναυλίες του συνόλου ΕΝΩΔΟΝ στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας

0

mousiko-kratiki-afisa

Το σύνολο ΕΝΩΔΟΝ αποτελείται από σπουδαίους μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Τετάρτη 6 έως και το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας θα διοργανώσει σεμινάρια και συναυλίες του συνόλου ΕΝΩΔΟΝ, που αποτελείται από σπουδαίους μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Τα σεμινάρια θα περιλαμβάνουν ατομικά και ομαδικά μαθήματα σε όργανα ορχήστρας (πιάνο, έγχορδα, χάλκινα πνευστά, κλασικά κρουστά) και τη δημιουργία συνόλων μουσικής δωματίου με τη συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων.

Απευθύνονται σε μαθητές του Μουσικού Σχολείου καθώς και σε σπουδαστές μουσικής όλων των σχολείων, των πολιτιστικών σωματείων και των σχολών μουσικής της Λευκάδας και της ευρύτερης περιοχής. Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι για όλους δωρεάν, ενώ κατά την τελική συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου στις 12:00, θα απονεμηθεί υποτροφία της τάξεως των χιλίων ευρώ σε έναν από τους συμμετέχοντες που θα διακριθεί για την επίδοσή του.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να την προσκομίσουν στο σχολείο ή να την αποστείλουν με φαξ στο 2645021625 μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορούν να απευθύνονται  στον υπεύθυνο καθηγητή του σχολείου μας κο. Έκτορα Μερκούρη και στα τηλέφωνα του σχολείου  2645021625 και 2645022275.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας με χρηματοδότηση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και την υποστήριξη του Δήμου Λευκάδας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Άγγελος Βλάχος

mousiko-kratiki-aitisi

Προηγούμενο άρθροΤο Πρόγραμμα του 5ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Λευκάδας
Επόμενο άρθροTο νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Neion