Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Λευκάδας (Χ.Ο.Λ.) σε πολιτιστικό φεστιβάλ

Συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Λευκάδας (Χ.Ο.Λ.) σε πολιτιστικό φεστιβάλ

0

Ο Χορευτικός Όμιλος Λευκάδας (Χ.Ο.Λ.) συμμετείχε στο πολιτιστικό φεστιβάλ «ΜΕΝΕΛΑΙΔΙΑ 2018», που πραγματοποιήθηκε  στην πόλη της Καρδίτσας την  Παρασκευή 4, Σάββατο 5 και Κυριακή  6 Μαΐου 2018.

Τα  μέλη  της αποστολής  έφτασαν στην Καρδίτσα το μεσημέρι της Παρασκευής  και μετά από μια σύντομη βόλτα στην πόλη, κατέληξαν στο ξενοδοχείο  «ΝΑΙΑΔΕΣ», στο Νεοχώρι Καρδίτσας, πάνω  από τη λίμνη Πλαστήρα. Ένα μέρος που ο  συνδυασμός της στεριάς με τη λίμνη, διαμορφώνουν  ένα μαγευτικό τοπίο.

Το απόγευμα, αν και ο καιρός ήταν βροχερός, (η βροχή σταμάτησε όση  ώρα χρειαζόταν για να  γίνουν οι εκδηλώσεις), συμμετείχαν στην παρέλαση των χορευτικών τμημάτων και αμέσως μετά έγινε η 15λεπτη παρουσίαση  του Ομίλου.

Το  κοινό, αν και δεν  ήταν η πρώτη φορά που βρισκόταν ο Όμιλος μας στην Καρδίτσα, ενθουσιάστηκε με τις Λευκαδίτικες φορεσιές, το κέφι και τη ζωντάνια των χορευτών -τριών μας και για  μία ακόμη φορά εισέπραξαν ενθουσιώδη σχόλια απ’ όλους.

Το  Σάββατο, τα  μέλη της αποστολής, πέρασαν  το πρωινό τους στη φάρμα SALOON, στην Κερασιά Καρδίτσας. Ένα πάρκο δραστηριοτήτων δίπλα ακριβώς από τη λίμνη.

Και  τα δύο βράδια έκλεισαν με παραδοσιακά γλέντια στο κέντρο «ΚΕΝΤΙΑ».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

  • Το  Δ.Σ.  του Λαογραφικού  Χορευτικού Ομίλου  Καρδίτσας «ΜΕΝΕΛΑΙΣ»  και προσωπικά τον πρόεδρο, κο  Ξυδιά Αποστόλη , για την πρόσκληση
  • Τους χορευτές και τις χορεύτριες του Χ.Ο.Λ. για την εξαιρετική  εμφάνισή τους
  • Τα μέλη- συνοδούς του Χ.Ο.Λ. για τη βοήθεια και τη  στήριξή τους
  • Το  ταξιδιωτικό  γραφείο VLACHOS TOURS και τον Καββαδά  Γιάννη για την ασφαλή μεταφορά  μας

Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα της πανηγύρεως της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδας
Επόμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: Για εμάς η υποθαλάσσια ζεύξη της Λευκάδας είναι απόλυτη προτεραιότητα