Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις “Το όνειρο ενός γελοίου” και ο Δ. Βερύκιος στις Αλυκές Καρυωτών (photos)

“Το όνειρο ενός γελοίου” και ο Δ. Βερύκιος στις Αλυκές Καρυωτών (photos)

0

11873738_583192305153259_3114452981655633694_n

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυωτών “Νήρικος” για τους χορηγούς της θεατρικής παράστασης “Το όνειρο ενός γελοίου”.

Την Δευτέρα 24 Ιουλίου παρουσιάστηκε στις Αλυκές Καρυωτών η παράσταση <<Το Όνειρο Eνός Γελοίου>> με τον Δ. Βερύκιο συνοδεία της σοπράνο Ε.Δημητρακοπούλου την οποία παρακολούθησε με μεγάλη ευχαρίστηση πολυς κόσμος χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση(άνευ εισητηρίου).

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους επαγγελματίες του τόπου μας, που έγιναν χορηγοί μας και συνέβαλαν καθοριστικά στη πραγματοποίηση της παράστασης και συγκεκριμένα τους:
Β.Κατωπόδη DALTON
Β. Μελά ΚΤΕΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Α.Βρεττού THE CITY,KARMA,NV
Α.Σταύρακα ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ
Β.Καράμπαλη TASTE&COFFEE
Σ.Ρομποτή ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΝΗΡΙΚΟΣ
Α.Καββαδά ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ
Χ.Κουτσογιώργο HONDOS CENTER
Χ.Γεωργάκη ΕΠΙΠΛΑ-ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Ευχαριστούμε επίσης τον αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κ. Αρβανίτη για την διάθεση των καρεκλών για τις ανάγκες της παράστασης.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το μέλος του συλλόγου μας Δ. Κονιδάρη που μας έφερε με την ωραία του βάρκα τον ηθοποιό και τη σοπράνο μέσω θαλάσσης σε μια εντυπωσιακή πανέμορφη έναρξη που ήταν και η έκπληξη της βραδιάς.

Το Δ.Σ του συλλόγου

Ακολουθούν φωτογραφίες από την παράσταση της Φρόσως Χαλικιοπούλου που παραχώρησε ευγενικά για την παρούσα ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας.

Προηγούμενο άρθροΕσπερινός στο χωριό του Αγ. Πέτρου
Επόμενο άρθροΣτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο Βουλευτής Λευκάδας Στ. Γρηγόρης