Αρχική Top Stories 2ο Γυμνάσιο Λευκάδας :Ανακοίνωση για την εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

2ο Γυμνάσιο Λευκάδας :Ανακοίνωση για την εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

0

Ο Διευθυντής Ξενοφών Ρεκατσίνας καθώς και ο σύλλογος  των καθηγητών του 2ου  Γυμνασίου Λευκάδας  εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του για όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της  εκδρομής  της Γ΄ τάξης  στην Κωνσταντινούπολη, κατά το διάστημα 9-13 Μαΐου 2019.

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε κατόπιν προσκλήσεως του Ζωγράφειου Γυμνασίου-Λυκείου της Κωνσταντινουπόλεως. Οι μαθητές μας καθώς και οι συνοδοί καθηγητές τους, έτυχαν εκ μέρους του  Διευθυντού κ. Γιάννη Δεμιρτζόγλου, των καθηγητών καθώς και των μαθητών του Ζωγράφειου  Σχολείου, άριστης αγάπης και φιλοξενίας, αντάξια  της ρωμαϊκής παράδοσης της Πόλης. Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να τους ανταποδώσουμε την φιλοξενία τους στην πόλη της Λευκάδος.

Το σχολείο μας σε αυτή την προσπάθεια για την καλύτερη εκπροσώπηση του νησιού μας, δεν ήταν μόνο του, αλλά  έτυχε της αμέριστης συμπαράστασης ηθικής, υλικής αλλά και  οικονομικής, των παρακάτω προσώπων, φορέων, συλλόγων:

1.Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης, και ειδικότερα τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Θεόφιλο που ευλόγησε την εκδρομή μας, συμβάλλοντας   με την αρωγή του  Φιλόπτωχου Ταμείου και του Κέντρου Νεότητας.

  1. Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδος και ειδικότερα τον άγιο Καθηγούμενο αυτής, πατέρα Νικηφόρο.
  2. Τον πατέρα Σωτήριο Τσάρκο, εφημέριο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Νικιάνας, γιατί χωρίς την δική του βοήθεια, δεν θα γινόταν εφικτό το ταξίδι μας  στην Κωνσταντινούπολη.
  3. Τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου.
  4. Την Δημοτική Βιβλιοθήκη Λευκάδος και ειδικότερα την διευθύντριά του κ. Μαρία Ρούσσου.
  5. Το super market “Σκλαβενίτης».
  6. Το super market «Σολδάτος».
  7. Την επιχείρηση « Αλλαντικά Ντελημάρη».
  8. Την επιχείρηση «Αλλαντοποιία Δ. Πολυχρονόπουλος».
  9. Την επιχείρηση «Μαντολάτο-Παστέλι «Φέξης».
  10. Την οινοποιεία «Λευκαδίτικη Γη».
  11. Το Γραφείο Τουρισμού ‘kinissis” και ειδικότερα τον οδηγό Γεώργιο Σπανό για την ασφαλή και υποδειγματική οδήγησή του.
  12. Τα παιδιά που εργάζονται στο βενζινάδικο στην Ραιδεστό Τουρκίας, που βρήκαν και παρέδωσαν τσαντάκι μαθητού μας. Τους ευχαριστούμε θερμά για την αγία  και συγκινητική τους πράξη.
  13. Τους υπαλλήλους των ξενοδοχείων «GreekPark” και «Ορφέας» για την άψογη συμπεριφορά τους προς τους μαθητές μας.
  14. Τον ξεναγό μας κ. Ιωάννη για την λεπτομερή και αναλυτική ξενάγηση στα αξιοθέατα της Πόλης.
  15. Τον κ. Άγγελο Χόρτη για το ωραίο βίντεο που δημιούργησε για την Λευκάδα μας και δόθηκε ως αντίδωρο στο Ζωγράφειο Σχολείο.

Τέλος, ένα πολύ  μεγάλο ευχαριστώ προς τους γονείς των μαθητών  μας, για την άριστη συμπεριφορά των παιδιών τους, καθ΄όλη την διάρκεια του ταξιδιού.

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

     ΞΕΝΟΦΩΝ ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ

Προηγούμενο άρθροΕγγραφές στο εσπερινό ΕΠΑΛ Λευκάδας
Επόμενο άρθροΑποτελέσματα Ευρωεκλογών -LIVE