Αρχική Top Stories Ανακοίνωση για τον 2ο γύρο

Ανακοίνωση για τον 2ο γύρο

0

 

Είναι σαφές ότι οι πολίτες έκαναν τις επιλογές τους.

Είναι επίσης αυτονόητο ότι για την Παράταξή μας «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» το εκλογικό αποτέλεσμα είναι απολύτως σεβαστό.

Συγχαίρουμε τις δυο παρατάξεις που πέρασαν στον δεύτερο γύρο, καθώς και τις υπόλοιπες για το αποτέλεσμα που πέτυχαν.

Ένα αποτέλεσμα, δεν το κρύβουμε, έκπληξη για μας, δεδομένου αφενός του έργου που αδιαμφισβήτητα έγινε στην πενταετή θητεία αυτής της δημοτικής αρχής και αφετέρου του τρόπου που διαχειριστήκαμε την εντολή των συμπολιτών μας.

       Ευχαριστούμε από καρδιάς, τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν.

Η Δημοτική μας Παράταξη, θα συνεχίσει με την ίδια ένταση την προσπάθεια για την ολοκλήρωση του σημαντικού έργου της μέχρι το τέλος της αυτοδιοικητικής περιόδου.

       Στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο που διαμορφώνεται θα είμαστε παρόντες στο  Δημοτικό Συμβούλιο, εκεί όπου θα δοκιμαστούν σκληρά ιδέες, συμπεριφορές και πρακτικές.                                                                                                       

Θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε την κοινωνία, χωρίς σκοπιμότητες, αλλά με ήθος, διαφάνεια, διάλογο και πολιτική σοβαρότητα,  όπως πράξαμε μέχρι σήμερα.

       Σε ότι αφορά τη στάση μας στον 2ο γύρο των εκλογών, από θέση αρχής, δεν πρόκειται να υποδείξουμε στους πολίτες τι θα επιλέξουν. Θεωρούμε όμως ότι, (όπως τονίζαμε και προεκλογικά) με αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς όρους, πρέπει να στηριχθούν συνδυασμοί που η Δημοτική μας παράταξή είναι πιο κοντά προγραμματικά. Συνδυασμοί οι οποίοι πρέπει να εκφράζουν τη μέγιστη δυνατή κοινωνική αποδοχή και προοδευτική σύνθεση απόψεων, πάντα με στόχο το όφελος των πολλών.

Λευκάδα 29 Μαΐου 2019

 

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο κ.Κωνσταντίνου Γληγόρη
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο…