Αρχική Top Stories Ανεπιτήρητα στη Λευκάδα: Πόσο αίμα ακόμη θα χυθεί;

Ανεπιτήρητα στη Λευκάδα: Πόσο αίμα ακόμη θα χυθεί;

0

Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από τη στιγμή που δημοσιεύσαμε το άρθρο για την τραγική κατάσταση που διαμορφώνεται στην ορεινή Λευκάδα με τα ανεπιτήρητα βοοειδή [δείτε εδώ] και ένας ακόμα συντοπίτης μας έπεσε θύμα της παθητικότητας των αρμόδιων για το ζήτημα υπηρεσιών και φορέων.

Τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου λίγο μετά το χωριό των Πλατυστόμων οδηγός δικύκλου συγκρούστηκε με ανεπιτήρητο μοσχάρι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Ο συντοπίτης μας νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο, ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Το συμβάν δημοσιεύθηκε και κοινοποιείται στο facebook μαζί με την είδηση ότι το ΕΚΑΒ δήλωσε αδυναμία να εξυπηρετήσει το περιστατικό καθώς το μοναδικό πλήρωμα που διανυκτέρευε είχε διακομιδή για Ιωάννινα και πρότειναν να έρθει ασθενοφόρο από Πρέβεζα. Κι όλα αυτά εν μέσω τουριστικής περιόδου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν μερικές μέρες οδηγός αυτοκινήτου είχε επίσης συγκρουστεί με ανεπιτήρητο μοσχάρι σε άλλο σημείο πριν το χωριό των Πλατυστόμων. Κι αυτά είναι μόνο τα περιστατικά που υπέπεσαν στην αντίληψή μας.

Τελικά ακούει κανείς;

 

 

Προηγούμενο άρθροΕιδικοί Λογαριασμοί σε τράπεζες από επίσημους φορείς για τους πυροπαθείς
Επόμενο άρθροΚαλάθι αλληλεγγύης για τους πληγέντες από την Equal Society