Αρχική Top Stories “Ανοιξιάτικες συναντήσεις” που ομορφαίνουν την πλατεία Μαρκά

“Ανοιξιάτικες συναντήσεις” που ομορφαίνουν την πλατεία Μαρκά

0
Το Vespa Club Lefkada ετοιμάζει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 οι εκδηλώσεις του Πνευματικού Κέντρου στην πλατεία Μαρκά με τίτλο “Ανοιξιάτικες Συναντήσεις”. Πρόκειται για την πρώτη απόπειρα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας να σχεδιάσει και να διοργανώσει αυτήν την εποχή εκδηλώσεις σε ανοιχτό χώρο με την συμμετοχή πολλών σωματείων και φορέων και την πραγματοποίηση πολλών και διαφόρων παράλληλων δραστηριοτήτων και παρουσιάσεων. Το σκηνικό και το στήσιμο θύμισε “Φεστιβάλ Γαστρονομίας” και μήνα Ιούλιο. Ο καλός καιρός ευνόησε τόσο την διεξαγωγή του προγράμματος της Παρασκευής όσο και την επίσκεψη εκατοντάδων επισκεπτών.

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, χαιρετίζουμε τις εκδηλώσεις που γίνονται σε γειτονιές της πόλης, που δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες και στους ντόπιους να περάσουν ευχάριστα και διαφορετικά, να δουν και να γνωρίσουν τις ενδιαφέρουσες δράσεις των σωματείων, των φορέων και του διοργανωτή και να έρθουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους, να ανταλλάξουν απόψεις και συναισθήματα, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να μάθουν.

Χθες είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε παρουσιάσεις και δράσεις με ιστορικό, περιβαλλοντικό, αθλητικό, τουριστικό, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό, μουσικό, ψυχαγωγικό αλλά και γαστρονομικό ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα συνεχίζεται και σήμερα με πολλές δραστηριότητες.

Προηγούμενο άρθροΗ Βασιλική Βονιτσάνου μεταμορφώνεται σε Ελληνίδα Θεά της Νύχτας
Επόμενο άρθρο6 στις 10 γυναίκες σε Μεγανήσι, Καστό και Κάλαμο αμελούν τη μαστογραφία τους