Αρχική Top Stories Η απέραντη παραλία του Γιαλού Αθανίου διαφημίζει την Λευκάδα

Η απέραντη παραλία του Γιαλού Αθανίου διαφημίζει την Λευκάδα

0

Ο Γιαλός, η πανέμορφη παραλία του Αθανίου στα νοτιοδυτικά της Λευκάδας, μέσα από την εμπειρία επισκέπτριας του νησιού, προς το παρόν, διαφημίζει τη Λευκάδα στη νέα καμπάνια της Aegean Greece by Greeks. Πρόκειται για μια online πλατφόρμα που στόχο έχει να μας ταξιδέψει στις μυστικές ομορφιές της χώρας μας, στις παραδόσεις και τις γεύσεις της. Ευελπιστούμε ότι σύντομα νέες “αποθέσεις εμπειριών” από τη Λευκάδα θα ακολουθήσουν!

Η ιδέα είναι απλή. Ο κάθε ένας από μας μπορεί να ανεβάσει την αγαπημένη του τοποθεσία, το αγαπημένο του παραδοσιακό event, “εικονογραφημένη” την αγαπημένη του παραδοσιακή γεύση από τον τόπο που αγαπά και παράλληλα, το κάθε post, μπαίνει και σε ένα είδος ψηφοφορίας, του τύπου ποιο “μυστικό” της Ελλάδας σας αρέσει πιο πολύ! Η όλη προσπάθεια της aegean έχει την στήριξη του αστεριού του μπάσκετ Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πρωταγωνιστεί ήδη σε βιντεάκι σποτ, αναλαμβάνοντας το ρόλο του πρεσβευτή της Ελλάδας στα πέρατα του κόσμου.

Στη συνέχεια όλα τα “μυστικά” που θα συγκεντρωθούν θα «ταξιδέψουν» από τον Οκτώβριο του 2017, μέσω μιας εκτενούς καμπάνιας προβολής της χώρας, σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Για τη Λευκάδα λοιπόν, μια επισκέπτρια (ίσως), προβάλλει την υπέροχη παραλία του Γιαλού στο Αθάνι. Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω ξηράς μιας και πρόσφατα δόθηκε και ο ανακατασκευασμένος δρόμος από το Αθάνι που οδηγεί σε αυτή. Πρόκειται για μια πανέμορφη, τεράστια παραλία, όχι τόσο διαφημισμένη, όσο οι γειτονικές της (Πόρτο Κατσίκι και Εγκρεμνοί), που όμως άνετα και με πολλά προσόντα μπορεί να τις συναγωνιστεί.

Πηγή: golefkas.gr

Προηγούμενο άρθροΈκθεση φωτογραφίας παλαιών Καρσάνων στην Καρυά Λευκάδας
Επόμενο άρθροΗ ζωή του μεγάλου κλαρινίστα Χαράλαμπου Μαργέλη από την Λευκάδα