Αρχική Top Stories “Balkan Feel” – Η νέα δισκογραφική δουλειά του Λευκαδίτη καλλιτέχνη Δημοσθένη Πολυμέρη

“Balkan Feel” – Η νέα δισκογραφική δουλειά του Λευκαδίτη καλλιτέχνη Δημοσθένη Πολυμέρη

0

Ο Δημοσθένης Πολυμέρης παρουσιάζει την τρίτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του σε συνεργασία με τη Ζεύξις Music.

Μια παραγωγή με συνθέσεις και ενορχηστρώσεις του Δημοσθένη Πολυμέρη, ένα βαλκανικό ηχόχρωμα της μουσικής του οντότητας, ως συνθέτη και μουσικού.

Το cd περιλαμβάνει εννέα ορχηστρικά κομμάτια σε βαλκανικό ύφος και ένα τραγούδι, απόσταγμα της πολύχρονης εμπειρίας του με την παραδοσιακή και βαλκανική μουσική αλλά και με την επαφή του με σπουδαίους μουσικούς όπως Petar Ralchev και Lubica Pavkovic.

Τους στίχους υπογράφει ο Πόλυς Κυριάκου και ερμηνεύει η Σαββέρια Μαργιολά.

Τη νέα δισκογραφική δουλειά του Δημοσθένη Πολυμέρη μπορείτε να βρείτε ή να παραγγείλετε στα συνεργαζόμενα δισκοπωλεία και σημεία πώλησης, στις αλυσίδες Public, Reload, Ιανός, ενώ είναι παράλληλα διαθέσιμη ως download στα μεγάλα διαδικτυακά δισκοπωλεία όπως το κατάστημα της Amazon και το spotify.com τις αντίστοιχες υπηρεσίες των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας καθώς και στο online shop της Zefxis Music.

Λίγα λόγια για τον Δήμο

Γεννημένος στις 21 Ιουλίου το 1969 στην Λευκάδα, ήρθε σε επαφή με τον απέραντο κόσμο της μουσικής, μέσα από την Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας, μαθαίνοντας κλαρινέτο αλλά και θεωρία της μουσικής. Το μουσικό όργανο όμως στο οποίο έμελλε να διαπρέψει ήταν το ακορντεόν. Έτσι το 1998 πήρε το πτυχίο στο ακορντεόν από το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών με βαθμό Άριστα παμψηφεί.  Από το ίδιο ωδείο πήρε επίσης και τα πτυχία της Αρμονίας, της Αντίστιξης και της Φούγκας & Ενορχήστρωσης, όλα με Άριστα.

Δείτε περισσότερα για τον Δημοσθένη Πολυμέρη στο αφιέρωμα του My Lefkada [εδώ].

Ευχόμαστε στον Δήμο καλή επιτυχία στην νέα του δισκογραφική δουλειά, υγεία και τύχη.

Προηγούμενο άρθροΧάθηκε σκυλίτσα στην Καρυά. Το ‘σκασε λόγω κροτίδων
Επόμενο άρθρο5 συμβουλές για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιστοσελίδα