Αρχική Top Stories Δηλώστε συμμετοχή στον αγώνα Santa Run 2017

Δηλώστε συμμετοχή στον αγώνα Santa Run 2017

0

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής στο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου SANTA RUN για ενήλικες και μεγαλύτερα παιδιά και Kids’ SANTA RUN για παιδιά Δημοτικού. Μπορεί λοιπόν όποιος επιθυμεί να μπει στην αρχική σελίδα του site του Συλλόγου www.gslefkadas.gr και να δηλώσει συμμετοχή σε οποιονδήποτε από τους δύο αγώνες ή να βοηθήσει ως εθελοντής, χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα.

Σύντομα θα υπάρξουν και επιλεγμένα σημεία στην πόλη όπου θα μπορεί κάποιος να εγγραφεί και να παραλαμβάνει απ’ ευθείας τη στολή ή το σκουφί του ή να προσφέρει τη βοήθειά του ως εθελοντής.

Όσον αφορά τις διαδρομές, ο αγώνας των μικρών θα είναι εξ ολοκλήρου στον κεντρικό πεζόδρομο με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία, κατεύθυνση προς Άγ. Μηνά, αναστροφή και τερματισμό πάλι στο ίδιο σημείο, σε μήκος περίπου 1000μ.

Στον αγώνα των μεγάλων, αφετηρία και τερματισμός είναι η κεντρική Πλατεία της Λευκάδας, περνάει από τον κεντρικό πεζόδρομο προς KARMA, δυτική παραλία – Πνευματικό Κέντρο – Αγ. Μηνά – κόμβος Αστυνομίας – ανατολική παραλία – Πόντε και καταλήγει μέσω του πεζοδρόμου στην κεντρική Πλατεία, πραγματοποιώντας ένα γύρο της πόλης της Λευκάδας, σε μια επίπεδη, ασφάλτινη διαδρομή με μηδενική υψομετρική διαφορά και σε μήκος περίπου 2,5χλμ.

Και οι δύο διαδρομές σε όλο το μήκος τους θα φυλάσσονται από την Τροχαία, το Λιμενικό Σώμα, τη Δημοτική Αστυνομία και φίλους εθελοντές. Ο αγώνας δεν έχει χρονομέτρηση και τελική κατάταξη, αφού δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Σκοπός είναι η προσφορά στο συνάνθρωπο διασκεδάζοντας, προάγοντας παράλληλα την άθληση και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Περιμένουμε λοιπόν όλους σας σε αυτή την εκδήλωση αγάπης, με γιορτινή διάθεση και πολύ κέφι.

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας