Αρχική Top Stories Έγινε σήμερα η παράδοση παραλαβή στο δημαρχείο Λευκάδας

Έγινε σήμερα η παράδοση παραλαβή στο δημαρχείο Λευκάδας

0

Φωτορεπορτάζ Κώστας Σκλαβενίτης

Σήμερα Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί έγινε η παράδοση παραλαβή στο δημαρχείο Λευκάδας.

Τον νέο δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Καλό υποδέχτηκε ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Μάρκος Νικητάκης ο οποίος τον καλωσόρισε στη νέα θέση ευθύνης που αναλαμβάνει καθώς και ο κ. Κώστας Δρακονταειδής που διατέλεσε δήμαρχος πάνω από τέσσερα χρόνια.
Μετά τις ευχές ο κ. Δρακονταειδής έκανε μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου που είναι καλά ώστε να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του, η ΣΑΤΑ 700.000 ευρώ δεν χρησιμοποιήθηκε και παραμένει σημαντική ενίσχυση για τη νέα διοίκηση, θα ψηφίσουν τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου(κ. Στέλιο Ρόκο) και θα ψηφίσουν τον πρώτο προϋπολογισμό άσχετα αν διαφωνούν σε κάποια σημεία.
Ο ίδιος, οι σύμβουλοι και πρώην συνεργατες του θα είναι αρωγοί στο νέο ξεκίνημα οποιαδήποτε στιγμή ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το δήμο στις αρχές της θητείας τους.

Ο κ. Χαράλαμπος Καλός ευχαρίστησε και τους δύο, είπε πως έχει ενημερωθεί για τα περισσότερα και βασικά και θα δώσει προτεραιότητα όπως στα στερεά απόβλητα κ.α. που είναι στη καθημερινότητα του πολίτη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προηγούμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή ψαριού στη Λυγιά
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης “Αλλάζουμε Πορεία”