Αρχική Top Stories Εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής “Όταν η ζωγραφική ανταμώνει την ποίηση”

Εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής “Όταν η ζωγραφική ανταμώνει την ποίηση”

0

Η ποιητική συλλογή του Μίμη Κούρτη “Γι’ αυτούς που χάσανε νωρίς” αποτέλεσε έμπνευση για 26 εικαστικούς και το αποτέλεσμα του “παντρέματος” ποίησης και ζωγραφικής εγκαινιάστηκε εχθές το βράδυ στην αίθουσα τέχνης “Θεόδωρος Στάμος” στην πλατεία Μαρκά. Η αίθουσα πλημμύρισε κόσμο και αγάπη καθώς ο Μίμης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Λευκάδα αλλά και ο ίδιος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στους εικαστικούς που συνεργάστηκαν για το αποτέλεσμα αυτής της έκθεσης.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση έως τις 31 Ιουλίου 2017. Στην έκθεση μπορείτε να απολαύσετε τα υπέροχα ποιήματα του Μίμη και 26 έργα των παρακάτω καλλιτεχνών:

Ανούση-Ηλία Ρένα, Βαγενά Ντίνα, Βλάχου Σοφία, Βρεττού Ελένη, Bley Tia, Γιαννούλης Δημήτρης, Γουρζή Ανθούλα, Γουρζή Ευαγγελία, Ζαφειρόπουλος Γιάννης, Θεριανός Σωτήρης, Κακλαμάνη Λαμπρινή, Κασνάκογλου Φρόσω, Κατωπόδη-Βανδώρου Αντριάννα, Μαργέλης Γιώργος, Μπεκιάρης Δημήτρης, Πελεκούδα-Κούρτη Τέττα, Ραυτοπούλου Αγγελική, Ραυτοπούλου Ουρανία, Σαΐτη Χαρά, Σβορώνος Θωμάς, Σκλαβενίτης Κώστας, Σκληρού Τούλα, Σταύρακας Χρήστος, Σώλου Τέτη, Χαλκιοπούλου Ζωή, Κατερίνα Κοντογιώργη.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο του Θανάση Κατωπόδη από τη χθεσινή βραδιά των εγκαινίων.

Δείτε επίσης φωτογραφίες του My Lefkada.

 

 

Προηγούμενο άρθροΑπολογιστικό ΔΤ της εκστρατείας του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Αγκαλιάζω
Επόμενο άρθροΠΑΣ Σφακιωτών: Νέο ΔΣ και ανανέωση συνεργασίας με Βαγγέλη Μάλφα