Αρχική Top Stories Εκδήλωση ετεροδημοτών κας Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στην Αθήνα

Εκδήλωση ετεροδημοτών κας Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στην Αθήνα

0

 

Θερμή υποστήριξη από τους Επτανησίους της Αττικής  στην υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά»  Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου

Πολυπληθής και ενθουσιώδης ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε με τους Επτανήσιους της Αθήνας και της Αττικής, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά»  Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στη συνάντηση που διεξήχθη σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα συμπαράστασης, από τους ετεροδημότες που ζουν στην Αττική, αλλά το ενδιαφέρον για τον τόπο που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και τον επισκέπτονται συχνά είναι αμέριστο, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, παρουσίασε, το συνδυασμό νίκης των περιφερειακών εκλογών, της 26ης Μαΐου, «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» ,  και τους αναπτυξιακούς στόχους  για την ανασυγκρότηση των νησιών του Ιονίου.

«Το Ιόνιο θα ξαναζωντανέψει. Τα νησιά μας θα είναι πρωταγωνιστές στο γίγνεσθαι της σύγχρονης εποχής που βιώνουμε. Δυναμικοί και καταξιωμένοι άνθρωποι της κοινωνίας του Ιονίου, που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας, είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν την Αυτοδιοίκηση της Περιφέρειας Ιονίων νήσων, προκειμένου τα νησιά μας να πάρουν τη θέση που τους αξίζουν και στον ελλαδικό, αλλά και ευρωπαϊκό χώρο. Οι απανταχού Επτανήσιοι αποτελούν πολύτιμο δυναμικό για την υλοποίηση των σχεδίων μας. Χρειαζόμαστε τις εμπειρίες και τον δυναμισμό σας, την παρουσία και την επενδυτικότητά σας στην ιδιαίτερη πατρίδα σας, στα νησιά που αγαπάτε» δήλωσε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.

Στην κορυφαία αυτή συνάντηση με τους Επτανησίους της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής, το «παρών» έδωσαν Επτανήσιοι πολιτικοί όπως ο πρώην Υπουργός Νίκος  Δένδιας, ο βουλευτής Λευκάδας, Θανάσης  Καββαδάς, οι υποψήφιοι Επτανήσιοι ευρωβουλευτές,  Άγης Βερούτης και Άκης Τσελέντης, ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας,   ο πρώην βουλευτής Λευκάδας Ξενοφών Βεργίνης, οι υποψήφιοι βουλευτές και πολιτευτές όπως,  ο Σπύρος  Κροκίδης από Κέρκυρα, η Χριστίνα Τετράδη και ο  Διονύσιος Ακτύπης από τη Ζάκυνθο, ο Μπάκης Λυκούδης και  ο Παύλος Παπαδάτος από την Κεφαλονιά, η Γεωργία Αυγερινού από τη Λευκάδα, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων, οι εκπρόσωποι των Ενώσεων Ετεροδημοτών της Ν.Δ. στην Αττική,  υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι από όλα τα νησιά του Ιονίου και  πλήθος κόσμου Επτανησίων ετεροδημοτών. Μετέφεραν στη Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου  την αγωνία τους για το μέλλον των νησιών του Ιονίου, αλλά και την θερμή τους υποστήριξή τους στο δυνατό και άφθαρτο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» .

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προηγούμενο άρθροΠεριοδεία του επικεφαλής του συνδυασμού “Ιόνιος Συμμαχία” κ. Σπύρου Σπύρου στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη
Επόμενο άρθροΕκδήλωση Ευρωεκλογών και Περιφεριακών εκλογών