Αρχική Top Stories Εκλογή νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας

Εκλογή νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας

0

Στο Διοικητήριο Λευκάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας για την εκλογή νέου προεδρείου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Το σώμα εξέλεξε Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας τον κ. Γρηγόρη Γκογκάκη, Αντιπρόεδρο την κ. Σωτηρία Γαζή και Γραμματέα τον κ. Φίλιππο Σκληρό.

Στις τοποθετήσεις που ακολούθησαν για την καλύτερη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Γκογκάκης ανέφερε ότι έχει κάνει λάθη όσον αφορά κυρίως την διαχείριση του χρόνου αλλά είναι υπέρ και της αυτοδιαχείρισης του χρόνου από τους συμβούλους. Ζήτησε όλοι να είναι συνεπείς με τον χρόνο και να μην απεραντολογούν. Επίσης, τόνισε ότι πρέπει να δίνονται σωστά μηνύματα στην κοινωνία, να μην παραποιείται η αλήθεια και να μεταφέρεται ρεαλιστικά και αντικειμενικά η εικόνα. Στόχος, είπε, είναι να ενεργοποιηθεί ο πολίτης, να γίνει κοινωνός στα δημοτικά πράγματα και να αναδειχθούν και οι δικές του ευθύνες καθώς όλοι μας είμαστε δήμος και πρέπει να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Κλείνοντας, είπε ότι διακαής του πόθος είναι η πραγματοποίηση συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και στις έδρες των δημοτικών κοινοτήτων ωστόσο υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που ελπίζει να ξεπεραστούν.

Προηγούμενο άρθροΤο My Lefkada στην Πανιόνια Διημερίδα Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΈκθεση Ζωγραφικής και Αγιογραφίας στην Βασιλική