Αρχική Top Stories Εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών των Επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας...

Εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών των Επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής

0

Σήμερα στη πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λευκάδας, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Στέλιος Ρόκκος με 24 ψήφους, 8 παρών και μια απουσία, ο οποίος ψηφίστηκε από τις τρεις πρώτες παρατάξεις “Αλλάζουμε Πορεία ” του κ. Θοδωρή Σολδάτου “Σύγχρονη Λευκάδα” του κ. Χαράλαμπου Καλού και “Όλοι για τη Λευκάδα” του κ. Κώστα Δρακονταειδή.

Επίσης με 24 ψήφους εξελέγησαν…Αντιπρόεδρος ο κ. Παναγιώτης Γρηγόρης από τη παράταξη “Αλλάζουμε Πορεία” και Γραμματέας ο κ. Χρήστος Γρηγόρης από τη παράταξη “Όλοι για τη Λευκάδα” οι οποίοι επίσης ψηφίστηκαν από τις πιο πάνω τρεις παρατάξεις

Οι υπόλοιπες παρατάξεις ψήφισαν παρών

Από το δήμαρχο κ. Καλό για τις επιτροπές είχαν οριστεί οι κ.κ. Νίκη Κατωπόδη, Βικέντιος Νικόλαος(Οικονομική επιτροπή), Σπύρος Λύγδας, Ιωάννης Λιβιτσάνος και Ζουριδάκης Ευτύχιος(Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).
Στη ψηφοφορία για την Οικονομική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι κ.κ Γιώργος Τσιργιάννης, Νίκος Τυπάλδος, Αναστάσιος Γαζής, Μαρία Μαργέλη, Κων/νος Δρακονταειδής και Σεβαστή Κων/νίδη Ρεκατσίνα.

Στη ψηφοφορία για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν οι κ.κ. Νίκος Τυπάλδος, Νίκος Αργυρός, Ειρήνη Βλάχου, Αναστάσιος Γαζής, Αθανάσιος Περδικάρης και Νίκος Γαζής.

Φωτορεπορτάζ Κώστας Σκλαβενίτης

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προηγούμενο άρθροΝέες συμμετοχές στα τμήματα του Ορφέα
Επόμενο άρθροΠρόσκληση στην Τελετή κατάθεσης θεμελίου λίθου του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου στους Καρυώτες