Αρχική Top Stories Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού. Ποια φαινόμενα θα μας επηρεάσουν

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού. Ποια φαινόμενα θα μας επηρεάσουν

0

 

Ανακοίνωση από το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λευκάδας για επιδείνωση καιρού (02/02/2018)

Από το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας ανακοινώνεται το παρακάτω Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ – ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ):

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ  ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΠΟΥ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΘΑ ΦΘΑΝΕΙ ΤΑ 8 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ

1. ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (03-02-2018)
ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

2. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ (04-02-2018)
Α. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ.

Β. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ.

Γ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των δραστηριοτήτων τους.

Παράλληλα, το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λευκάδας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Προηγούμενο άρθροΚόβει την πίτα του ο ΑΣΛ Φίλανδρος
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας του Ομίλου Λαϊκών Χορών Λευκάδας “Ο Πήγασος”