Αρχική Top Stories EUROFOOD (ΕΥΡΩΦΟΥΝΤ) ΠΟΙΟΤΗΤΑ Α.Ε. : Μια εταιρεία, μια ιστορία

EUROFOOD (ΕΥΡΩΦΟΥΝΤ) ΠΟΙΟΤΗΤΑ Α.Ε. : Μια εταιρεία, μια ιστορία

0

Σ’ ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα, φορώντας μάσκες και κρατώντας τις προβλεπόμενες απ’ το πρωτόκολλο αποστάσεις, υποδέχτηκαν την καινούρια χρονιά, το 2021, το στελεχιακό και υπαλληλικό προσωπικό της EUROFOOD (ΕΥΡΩΦΟΥΝΤ) ΠΟΙΟΤΗΤΑ Α.Ε. στα γραφεία της Εταιρείας, στο Γέρακα της Αττικής. Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος της Εταιρείας, Δρ. Ξενοφών Βεργίνης, πρώην Βουλευτής Λευκάδας και Διοικητής του ΟΓΑ, αναφέρθηκε με αμεσότητα και συγκίνηση στην ιστορία της Εταιρείας. Όπως, ανέφερε, στη λιτή και σεμνή συνάντηση των εργαζομένων της Εταιρείας, «Η Φιλοσοφία και οι Αρχές της Εταιρείας είναι :

  • Αξιοπιστία και Συνέπεια στις συναλλαγές
  • Ποιότητα Προϊόντων και Υπηρεσιών
  • Ικανοποίηση των πελατών μας και
  • Βέλτιστη σχέση Ποιότητας και Τιμής

Η ανοδική και επιτυχής πορεία της EUROFOOD (ΕΥΡΩΦΟΥΝΤ) ΠΟΙΟΤΗΤΑ Α.Ε., που φέτος συμπληρώνει σαράντα (40) χρόνια συνεχούς κι αδιάλειπτης σημαντικής παρουσίας και προσφοράς στην εμπορία τροφίμων, είναι αποτέλεσμα των αρχών, της φιλοσοφίας της, αλλά και της αφοσίωσης των εργαζομένων της. Είναι ακριβώς αυτά που της εξασφαλίζουν το ενδιαφέρον και το σεβασμό εκείνων που συναλλάσσονται μαζί της. Ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Εταιρεία, παλιούς και νέους συνεργάτες, προμηθευτές, πελάτες και καταναλωτές», τόνισε με ιδιαίτερη συγκίνηση, ο κ. Βεργίνης. «Να είστε βέβαιοι ότι η μεταξύ μας συνεργασία θα είναι πάντα αποδοτική για το καλό όλων μας» κατέληξε στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Ξενοφών Βεργίνης.

Στο τέλος, της όμορφης και ξεχωριστής αυτής συνάντησης, οι εργαζόμενοι της Εταιρείας αντάλλαξαν ευχές και δώρα για τη νέα χρονιά!

Ας σημειωθεί, ότι το 90% των εργαζομένων που απασχολούνται στην  EUROFOOD (ΕΥΡΩΦΟΥΝΤ) ΠΟΙΟΤΗΤΑ Α.Ε.,  είναι από τη Λευκάδα!

 Λίγα λόγια για την Εταιρεία

EUROFOOD (ΕΥΡΩΦΟΥΝΤ) ΠΟΙΟΤΗΤΑ Α.Ε.

Η εταιρεία μας με την επωνυμία EUROFOOD (ΕΥΡΩΦΟΥΝΤ) ΠΟΙΟΤΗΤΑ Α.Ε. ασχολείται με την αντιπροσώπευση και εμπορία τροφίμων και την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων. Γεννήθηκε ως προσωπική εταιρεία με την ένταξη της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 1981, έγινε Ε.Π.Ε. το 1990 και εξελίχθηκε, ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης της, σε Α.Ε. το 1993.

Στηρίχθηκε στη γνώση, την εμπειρία και το μεράκι του ιδρυτή της με στόχο να προσφέρει στην Ελληνική, την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Αγορά Προϊόντα Προέλευσης, Εκλεκτής Ποιότητας και Γεύσης. Αναπτύχθηκε με την υποστήριξη των παραγωγών, των πελατών και τη συλλογική προσπάθεια των εργαζομένων.

Είναι μια εμπορική εταιρεία κάθετα οργανωμένη με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (γραφεία και ψυγεία) στον Γέρακα Αττικής – Περικλέους 100 (Αττική Οδός – έξοδος 14 – Γέρακας). Παράλληλα, λειτουργεί Παράρτημα στη Θεσσαλονίκη (Kαλοχώρι). Η Eurofood Ποιότητα Α..Ε διαθέτει και δύο τυροκομεία σε Καστοριά & Κρήτη, όπου παράγονται παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα από φρέσκο παστεριωμένο 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα.

Στην EUROFOOD συναντώνται: Ο υπερήφανος για τα αγνά και υγιεινά προϊόντα του παραγωγός, ο σύγχρονος στα μέσα διακινητής και ο απαιτητικός καταναλωτής με κοινό παρανομαστή τις προσιτές τιμές. Στόχος ζωής της EUROFOOD είναι να διατηρήσει και να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα που οι παραγωγοί παράγουν με μεράκι κατά παραδοσιακό τρόπο και σύγχρονους όρους υγιεινής. Συγκεκριμένα εμπορεύεται και προωθεί μεγάλη ποικιλία αλλαντικών, γαλακτοκομικών και θαλασσινών προϊόντων εγχώριας και ευρύτερης παραγωγής. Πρόσθετα, προμηθεύει νωπά και κατεψυγμένα κρέατα, όλων των ειδών, εκλεκτής ποιότητας. Η EUROFOOD κατέχει σοβαρή θέση στον ευαίσθητο χώρο των Delicatessen. Ανανεώνει και ενισχύει διαρκώς την ποικιλία των προϊόντων της με κύρια κριτήρια την ποιότητα και τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

 

To Όραμα της ομάδας

Η οικογένεια της Eurofood Ποιότητα Α.Ε., και λέμε οικογένεια και όχι ομάδα, γιατί το περιβάλλον αγκαλιάζει κάθε νέο μέλος με συμμετοχή στην κοινή αποστολή και όραμα, μέσα σε ένα βιώσιμο μοντέλο εργασίας. Αυτό ακριβώς, είναι η Eurofood, ένα συνεκτικό πλαίσιο ανθρώπων γεμάτων με ενέργεια, επαγγελματισμό, αγάπη για το αντικείμενο και κατ’ επέκταση εκτίμηση για τον πελάτη. Είναι το κοινό όραμα που αποτελεί σημείο εκκίνησης για τον ορισμό των στρατηγικών, των στόχων και της δομής της εταιρείας..η βάση για τη λήψη κρίσιμων και καθημερινών αποφάσεων.

Επικοινωνία

Email: info@eurofoodquality.gr

  • Τηλ: +30 210.6617405-8
  • Fax: +30 210.6617409
  • Περικλέους 100, Τ.Κ. 15344
  • Γέρακας, Αττική

Υποκατάστημα

  • Προέκταση Πόντου (Περιοχή ΚΤΕΟ)
  • 1048, Τ.Κ. 57009
  • Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη
  •   Τηλ: +30 2310.536930

Τυροκομείο Καστοριάς

Άργος, Ορεστικό

  • Τ.Κ. 52200
  • Καστοριά
  • 24670.41444

Τυροκομείο Χανίων

Εμπρόσνερος Αποκορώνου, Χανιά

  • Τ.Κ. 73007
  • Κρήτη
  • 28250.51485

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Επόμενο άρθροΚΕΠ Υγείας Δήμου Λευκάδας