Αρχική Top Stories Φωταγώγηση  Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λευκάδα με πυροτεχνήματα

Φωταγώγηση  Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λευκάδα με πυροτεχνήματα

0

Από τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Χαράλαμπο Καλό  έγινε  φέτος για πρώτη φορά  η φωταγώγηση του  πολύ όμορφου και ψηλού χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Λευκάδα, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Η ξεχωριστή  αυτή εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε  στην κεντρική πλατεία  της πόλης μας  υπό  τους  ήχους  της  Φιλαρμονικής  Εταιρίας  Λευκάδας  ,  παρουσία  πλήθους  κόσμου, που  το τσουχτερό κρύο  δεν τους εμπόδισε να παραστούν στην  εκδήλωση.

Ο κ. Καλός   απηύθυνε χαιρετισμό  και ευχήθηκε χρόνια πολλά . Ιδιαίτερη μνεία  έκανε  στον κ. Λεωνίδα Πάλμο  ο οποίος  είναι κάτοικος  εξωτερικού  και χάρη στην δωρεά του   η Λευκάδα   φέτος  έχει  ένα τόσο ωραίο δέντρο. Επίσης, κάλεσε  τον κόσμο  να παρευρεθεί  στις εορταστικές  εκδηλώσεις που διοργανώνει  ο Δήμος  το επόμενο εικοσαήμερο.

Νωρίτερα,  η μπάντα της  Φιλαρμονικής  Εταιρίας  Λευκάδας  είχε παιανίσει  όπως κάθε χρόνο κατά μήκος της κεντρικής αγοράς  με αφορμή τα  169  γενέθλια  της  από την ίδρυσή της!

Το πάρτι  συνεχίστηκε  με   τους  Trolling Tones .

φωτογραφίες  Μαρία Λογοθέτη

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προηγούμενο άρθροΑυτά θυμάμαι, μ’ αυτά πορεύομαι! (Μέρος 2ο )
Επόμενο άρθροΥποδομές κρουαζιέρας και άρση της απομόνωσης των μικρών νησιών ζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς,  στη συνάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας για το νέο ΕΣΠΑ