Αρχική Top Stories Φωτογραφίες του Στέλιου Σκλαβενίτη στην Λευκάδα από το αρχείο του Νίκου Ζαβιτσάνου

Φωτογραφίες του Στέλιου Σκλαβενίτη στην Λευκάδα από το αρχείο του Νίκου Ζαβιτσάνου

0

Πέθανε ξαφνικά ο επιχειρηματίας Στέλιος Σκλαβενίτης, ένα από τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας πίσω από την μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος πέθανε σήμερα το πρωί και δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως την περασμένη εβδομάδα διαγνώστηκε με γρίπη και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο. Το βράδυ του Σαββάτου η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μπήκε στην Εντατική.

Το πρωί της Κυριακής, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Διευθυντής του «Φιλελεύθερου» Παναγιώτης Λάμψιας που γνώριζε προσωπικά τον Στέλιο Σκλαβενίτη έγραψε:

«Ο Στέλιος ήταν ένα κομμάτι μάλαμα. Πάντα με το χαμόγελο και τον καλό λόγο στα χείλη. Δεν τον ξεχώριζες από τους χιλιάδες των υπαλλήλων της αλυσίδας.

Ήταν ένας από αυτούς γι αυτόκαι τους αποκαλούσε όλους συναδέλφους και φίλους. Οικογενειάρχης μοναδικός και σπάνιος ήθελε ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά του και τα παιδιά όλου του κόσμου.

Και στις πιο δύσκολες στιγμές εκείνος έλεγε θα τα καταφέρουμε και χαμογελούσε αλλά αυτή τη φορά δεν έγινε έτσι. Ο χρόνος και το χαμόγελο πάγωσαν και άφησαν ένα κενό που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις».

Παρακάτω δημοσιεύουμε φωτογραφίες από το αρχείου του Νίκου Ζαβιτσάνου, στις οποίες εμφανίζεται ο Στέλιος Σκλαβενίτης καθώς και τα υπόλοιπα αδέλφια του Μαρία, Γεράσιμος και Βίκυ στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας (Μητροπόλεως) Λευκάδας, που είχε τελεσθεί το μνημόσυνο του πατέρα τους Σπύρου Σκλαβενίτη.

Λίγο αργότερα γίνονται τα αποκαλυπτήρια της ονοματοθεσίας της οδού ΣΠΥΡΟΥ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και το βράδυ στο προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδας η Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας οργανώνει συναυλία στη μνήμη του

           

Προηγούμενο άρθροΠέθανε ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ιδιοκτήτης της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ
Επόμενο άρθροΠρωτέας Βούλας-Νίκη Λευκάδας 73-63