Αρχική Top Stories Φωτορεπορτάζ από το παιδικό καρναβάλι στην Λευκάδα

Φωτορεπορτάζ από το παιδικό καρναβάλι στην Λευκάδα

0

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα η παρέλαση των μικρών μαθητών στον πεζόδρομο της Λευκάδας.

Η παρέλαση ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή το πρωί αλλά λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων αναβλήθηκε για το απόγευμα της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου 2017. Τα Δημοτικά Σχολεία του νησιού αλλά και της γειτονικής Πλαγιάς έκαναν την εμφάνισή τους με καλαίσθητες στολές και πολύ κέφι!

Η παρέλαση ξεκίνησε με το κίτρινο τρενάκι της πόλης και τον Καρνάβαλο. Οι μαζορέτες της Σχολής Χορού της κ. Αλεξάνδρας Μπούρα παρουσίασαν εντυπωσιακές χορογραφίες υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους. Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας μεταμορφώθηκαν σε “λευκα-δύτες, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας σε Πινόκιο, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας σε διαβολάκια και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας σε πιγκουίνους.

Ακολούθησαν το Δημοτικό Σχολείο Λυγιάς ως “Lygia West”, το Δημοτικό Σχολείο Νυδριού ως Πινόκιο, το Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής ως Ινδιάνοι, το Δημοτικό Σχολείο Πλαγιάς ως “Οι πειρατές του Άσπρου Γιαλού” και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Λευκάδας.

Την παρουσίαση της παρέλασης ανέλαβε ο Νίκος Βερύκιος που μετέδωσε ζωντάνια και χαρά. Μετά το τέλος της παρέλασης στην Κεντρική Πλατεία Λευκάδας ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας κ. Σπύρος Αρβανίτης απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στα σχολεία που συμμετείχαν ενώ πραγματοποιήθηκαν και διάφορα παιχνίδια με τα παιδιά.

Τέλος, στα θετικά της παρέλασης η μουσική σε όλο το μήκος του πεζοδρόμου και στα αρνητικά οι περαστικοί που δεν σέβονται την παρέλαση και περνούν ανάμεσα από τους συμμετέχοντες και τους θεατές που παραμένουν στις θέσεις τους.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την παρέλαση:

Προηγούμενο άρθροΒίντεο από το καρναβάλι στην Βασιλική
Επόμενο άρθροΗ Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τους αγρότες που επλήγησαν από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας