Αρχική Top Stories Γλέντι μέχρι πρωίας στον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Λευκάδας

Γλέντι μέχρι πρωίας στον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Λευκάδας

0

Με επιτυχία και αστείρευτο κέφι κέφι πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος  χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λευκάδας , το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου 2019 και στο ξενοδοχείο “ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ” , παρουσία πλήθους αστυνομικών  από τη Λευκάδα αλλά και των τμημάτων του Νομού.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Κουντούρης,  καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και απηύθυνε  χαιρετισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας & Διοικητής ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης , ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, οι Αντιδήμαρχοι Λευκάδας κ.κ Αθανάσιος Περδικάρης και Κώστας Σέρβος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ευάγγελος Χαλικιάς,ο πρώην  Βουλευτής Λευκάδας & νυν υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Σολδάτος,o υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Λιβιτσάνος,  ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Χαράλαμπος Καλός, ο Αντιπρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ Λευκάδας κ. Χρήστος Άγριος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Λευκάδας κ.Άριστος Λάζαρης, ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Γιάννης Μαλακάσης κ.α

Η πετυχημένη εκδήλωση κράτησε μέχρι πρωίας… 

Προηγούμενο άρθροΚοπή πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νυδριού & Περιχώρων “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”
Επόμενο άρθροΑμβρακικός Βόνιτσας – ΑΟΝ Τηλυκράτης 2014: 2-3