Αρχική Top Stories Ηττήθηκε η Δόξα Λευκάδας από τον Άρη Θεσσαλονίκης 69-79 (photos)

Ηττήθηκε η Δόξα Λευκάδας από τον Άρη Θεσσαλονίκης 69-79 (photos)

0

doxa

Ο Άρης πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στην Λευκάδα, επέβαλε το ρυθμό του στην Δόξα προηγούμενος σταθερά με διαφορά στο σκορ και έφτασε στη νίκη με σκορ 69-79 με κορυφαίους τους Τζένκινς και Κάμινγκς. Πρώτοι σκόρερ για την Λευκάδα ο Μπασάμπε με 19 πόντους και ο Ουέλς με 17 που στην αρχή του αγώνα έμοιαζε να είναι μόνος.

Πριν το τζάμπολ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον πρ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο. Στο γήπεδο βρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Δρακονταειδής, ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Θανάσης Περδικάρης και ο πρ. Βουλευτής Λευκάας κ. Σταύρος Γρηγόρης.

Ο προπονητής της Δόξας Χάρης Μαρκόπουλος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι είπε ότι σήμερα η Δόξα δεν έπαιξε καλά και το ματς πρέπει να τους δώσει πολλά μαθήματα. Με το σημερινό παιχνίδι ολοκληρώθηκαν οι δύσκολες αναμετρήσεις με τις πρώτες τέσσερις ομάδες από τις πέντε του περυσινού πρωταθλήματος και από εδώ και πέρα στα υπόλοιπα παιχνίδια η ομάδα πρέπει να εστιάσει στην καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Ακούστε τις δηλώσεις του προπονητή της Δόξας

Για την ομάδα της Δόξας δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Ταπούτος και Γεωργάκης.

Στο παιχνίδι εγκαινιάστηκε και η κοινωνική δράση “Basket Αγάπης” που διοργανώνουν ο ΕΣΑΚΕ και η Stoiximan.gr με τη συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο και άπορες οικογένειες και την δωρεά 4.000 ευρώ στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Λευκάδας. Δείτε περισσότερα [εδώ].

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 28-45, 50-65, 69-79

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Χ. Μαρκόπουλος): Σκοτ 5, Μπασάμπε 19, Ψαθάς 6, Ντομπλας 2, Ρόμπινσον 9, Τσαλδάρης 11, Ουέλς 17

ΑΡΗΣ (Πρίφτης): Ξανθόπουλος 6, Φλιώνης 2, Τζένκινς 19, Κάμινγκς 19, Ζάρας 10, Μπάκνερ 8, Γιάνκοβιτς 10, Ντραγκίσεβιτς 5

Φωτογραφίες: Θωμάς Σβορώνος

Προηγούμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε το 14ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΔόξα-Άρης: 4000 ευρώ για το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Λευκάδας από τον ΕΣΑΚΕ και την Stoiximan.gr