Αρχική Top Stories Κ. Δρακονταειδής για Σκορπιό: Απαράδεκτος ο χειρισμός του Υπουργείου Ναυτιλίας

Κ. Δρακονταειδής για Σκορπιό: Απαράδεκτος ο χειρισμός του Υπουργείου Ναυτιλίας

0

skorp

Την αντίθεσή του στον τρόπο που χειρίστηκε το Υπουργείο Ναυτιλίας  το θέμα της απαγόρευσης της διέλευσης όλο το σκαφών τον θαλάσσιο δίαυλο δίπλα απ’ το Σκορπιό εξέφρασε στο δημοτικό συμβούλιο 10-05-2016 ο Δήμαρχος Λευκάδας Κωσταντίνος Δρακονταειδής.

Ο Δήμαρχος  Λευκάδας απαντώντας σε ερώτημα του κ. Καββαδά,  υπογράμμισε ότι ως δημοτική αρχή  έχουν διατυπώσει με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο από τους πρώτους μήνες της δικής τους θητείας στο τέλος του ’14 αλλά και συνολικά το σώμα, την αντίθεση τους  σε αυτή την απαγόρευση θεωρώντας  την απόφαση του υπουργείου απαράδεκτη.

Ο ίδιος μάλιστα εξέφρασε την έκπληξη του καθώς σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους παρουσία του  Αντιπεριφερειάρχη κύριου Χαλικιά συναινούσαν και οι ίδιοι στη λύση να είναι ανοιχτός ο δίαυλος μεταξύ των δύο νησιών και να κλείνει μόνο όταν υψηλά πρόσωπα της πολιτικής και όχι μόνο επισκεπτόταν το νησί που εκεί πραγματικά υπάρχει ένα δεδομένο πλαίσιο με το συγκεκριμένο κομμάτι να είναι αποκλεισμένο συγκεκριμένες μέρες.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι το υπουργείο Ναυτιλίας κακώς χειρίστηκε το θέμα αυτό με αυτόν τον τρόπο λέγοντας ότι ο δήμος έχει κάνει παρέμβαση στο Υπουργείο.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθρο31 άτομα συνελήφθησαν στη Λευκάδα τον Απρίλιο του 2016
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Εορτασμού της 152ης επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Μητέρα Ελλάδα