Αρχική Top Stories Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διεξαγωγή του 7ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου στην Λευκάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διεξαγωγή του 7ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου στην Λευκάδα

0

Ανακοινώνεται, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λευκάδας, ότι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και την ομαλή διεξαγωγή του «7ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου» την Κυριακή (30.04.2017) στην πόλη της Λευκάδας, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης οχημάτων στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος της οδού Κ. Τζαβαλά μέχρι την διασταύρωση Αγίου Μηνά την 30-04-2017 και από ώρα 14.00 μέχρι πέρατος της εκδήλωσης, μόνο στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας από στρογγυλό κόμβο  μέχρι την Πλατεία Αγίου Μηνά.
  • Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων την 30-04-2017 και από ώρα 17.30 μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων στην περιφερειακή οδό Γύρας – Ηρ. Πολυτεχνείου – 8ης Μεραρχίας –Ε.Ζάκκα – Ξ.Γληγόρη – Ε.Ο. Λευκάδας –Νυδρίου (εως διασταύρωση Καρυάς) – Φιλοσόφων (από το ύψος  Ε.Ο. Λευκάδας – Νυδρίου έως την διασταύρωση με την οδό Πεφανερωμένης) – Πεφανερωμένης (από την διασταύρωση με την οδό Φιλοσόφων εώς την 8ης Μεραρχίας – Κατωπόδη (από την διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Λευκάδας – Νυδρίου εώς την οδό Καραβέλα) –ανώνυμη οδό από Φρύνι προς Αγ. Ιωάννη θέση «Άνεμος».  
  • Μονοδρόμηση Δ. Γολέμη και Ε.Ο. Λευκάδας-Αμφιλοχίας από Γέφυρα Πόντε έως Πλωτή Γέφυρα και εκ περιτροπής κυκλοφορία στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.
  • Εκτροπή  της κυκλοφορίας από 2ο χιλ. Ε.Ο. Λευκάδας – Αγ. Νικήτα (πρώην κοινοτικό κατάστημα  Απόλπαινας) προς Ε.Ο. Λευκάδας – Καρυάς.
  • Εκτροπή  του ρεύματος κυκλοφορίας από Νυδρί προς Λευκάδα στο 2ο χιλ. Ε.Ο. Λευκάδας – Νυδρίου (Δ/νση Καλιγονίου) προς την οδό Καραβέλα.
Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Ιταλών εκπαιδευτικών στην Λευκάδα με σκάφη
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια του Θαν. Καββαδά για την απώλεια του Άγγελου Καλκάνη-Ο επικήδειος