Αρχική Top Stories Κώστας Δρακονταειδής: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στην θητεία μου η χρηματοδότηση της...

Κώστας Δρακονταειδής: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στην θητεία μου η χρηματοδότηση της ΜΟΠΑΚ

0

Για την χρηματοδότηση της Μονάδας Προεπεξεργασίας Απορριμάτων  & Κομποστοποίησης (ΜΟΚΑΠ) μίλησε ο Δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής στον Prisma 91,6 και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι αυτή είναι η πιο ευχάριστη στιγμή στα τρεισήμισι χρόνια θητείας στο δήμο Λευκάδας.

Πριν  λίγες ώρες, ανέφερε ο δήμαρχος Λευκάδας, αναρτήθηκε στη Διαύγεια η χρηματοδότηση για την κατασκευή της μονάδας επεξεργασίας των απορριμμάτων, που αυτό σημαίνει ότι ένα πρόβλημα 35- 40 ετών μπήκε στην τελική του ευθεία.

Με την έναρξη της πράξης θα εντάξουμε το κονδύλι το οποίο είναι ύψους 9.650.000, το οποίο  περιλαμβάνει το σύνολο της κατασκευής, αλλά και μία σειρά άλλων υπό-έργων, άμεσα θα ενταχθούν στον προϋπολογισμό του δήμου και αμέσως μετά θα προχωρήσει η δημοπράτηση του.

Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι το Φθινόπωρο του 2018, θα ξεκινήσει η κατασκευή της μονάδας, για αυτό λέω ότι και για μένα αλλά συνολικά και την δημοτική αρχή, αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα στα τρεισήμισι χρόνια θητείας μας.

Ακούστε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του δημάρχου Κωνσταντίνου Δρακονταειδή στον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma 91,6

Προηγούμενο άρθροΔήμος Λευκάδας: Λύνεται μετά από 35 χρόνια, το πρόβλημα των απορριμάτων
Επόμενο άρθροΑποκριάτικο party του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας