Αρχική Top Stories Κυπελλούχος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο Τηλυκράτης

Κυπελλούχος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο Τηλυκράτης

0

Διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2017-2018 ανάμεσα στον γηπεδούχο Εθνικό Φιλιππιάδας και τον φιλοξενούμενο Τηλυκράτη Λευκάδος όπου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πήραν την κούπα με γκολ του Καβββαδία και του Γκίκα με τελικό σκορ 0-2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τηλυκράτης ήταν πιο απειλητικός από ότι ο Εθνικός  και τον ανάγκασε να κρατάει πιο πολύ το αμυντικό κομμάτι αλλά και με τις δυο ομάδες να μην έχουν τις καλές ευκαιρίες που θα τους χάριζαν το πολυπόθητο γκολ. Στο 31΄ ο Καββαδίας Δ. έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εθνικού και άνοιξε το σκορ σε 0-1 υπέρ του Τηλυκράτη όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο ημίχρονο του τελικού υπήρχαν και χορευτικά όπου κράτησαν παρέα στους φιλάθλους με τις χορευτικές επιδείξεις  τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό και από τις δυο ομάδες αλλά με τον Εθνικό να έχει μια καλή ευκαιρία στο 84΄με τον Μαλλάτο αλλά με τον Τηλυκράτη να μην αφήνει περιθώριο ισοφάρισης και να κάνει το 0-2 με τον Γκίκα στο 85΄ κατακτώντας την κούπα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας 2017-2018.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

ΒΟΗΘΟΣ Α΄: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Π.

ΒΟΗΘΟΣ Β΄: ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ Ε.

4os ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΡΟΥΣΟΣ Γ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ): ΤΣΑΚΑΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ (ΛΕΝΤΖΟΣ 82΄), ΜΑΝΙΩΤΗΣ, ΔΗΜΟΥΛΑΣ, ΚΟΥΣΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΩΡΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (TSAPI 70΄).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΤΣΕΛΑΙ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ 24΄), ΒΑΣΙΛΑΣ (ΛΟΓΑΡΑΣ 87΄), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ (ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ 88΄)), ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΤΕΝΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ (ΓΚΙΚΑ 70΄), ΚΑΤΑΓΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ.

Δείτε περισσότερα στο GoSports.gr

Προηγούμενο άρθροΜάικλ Κέιν
Επόμενο άρθροΚάλεσμα της ΕΛΜΕ Λευκάδας σε στάση εργασίας