Αρχική Top Stories Λευκάδα εσύ σούπερ σταρ!

Λευκάδα εσύ σούπερ σταρ!

0

Δεν γράφουμε μόνο εμείς για την Λευκάδα. Γράφουν κι εκείνοι που ταξίδεψαν στο νησί και οι ομορφιές του αποτυπώθηκαν στην καρδιά τους. Η Χρύσα Λύκου γράφει στο provocateur.gr για την Λευκάδα και επιλέγει φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στο Instagram:

Φωτογραφίες που θα μειώσουν τον τουρισμό στα άλλα νησιά.

Γενικά, είμαι γοργόνα του Αιγαίου. Εκεί βουτάω τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου, τα σκούρα μπλε νερά με γοητεύουν, τα κατάλευκα σφηνωμένα σε σοκάκια σπίτια με τα φρεσκοβαμμένα πορτοπαράθυρα, με ξετρελαίνουν. Το Ιόνιο, το γνώρισα μικρή σε οικογενειακές εξορμήσεις και μεγάλη με μια αγάπη ζωής. Ταξίδεψα λοιπόν μέχρι τη Λευκάδα και βρήκα τον Παράδεισο. Γιατί η Λευκάδα δεν μοιάζει…είναι ο Παράδεισος. Καταρχήν, δεν παίρνεις καράβι για να τη φτάσεις και για κάποια σαν και εμένα που σιχαίνεται τα πλοία, αυτό την κάνει αμέσως αξιαγάπητη. Αλλά όχι, δεν είναι μόνο αυτό το ατού του τέταρτου μεγαλύτερου νησιού του Ιονίου.

Δεν έχω ιδέα τι φίλτρα παίζουν με το θαλασσινό νερό του μέρους αυτού και τι βότσαλα καλύπτει, αλλά είναι κάτι που δύσκολα θα συγκεντρωθείς για να εξηγήσεις. Θα μπορούσα να ξοδέψω τη μισή μου ζωή κοιτάζοντας από τους γκρεμούς την ακτογραμμή της και στα αλήθεια δεν θα ένιωθα ότι σπαταλήθηκα αρκετά.
Προηγούμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε το 6ο Τουρνουά Αμπαλί στην Ηλιούπολη
Επόμενο άρθροΦαλκάο και Καραγκούνης στο Νυδρί για τις εκδηλώσεις του Οδυσσέα